skuzio sam da je firebird tek kad sam napisao, tj nisam skontao da pisem GTO ![binkybaby :binkybaby:](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/binkybaby.gif)
nije mi problem slikat nego neznam kako ću prebacit slike.inače moj je 77 godište ali od 70-81 su svi 2. gen. tako da paše maska sa tog gore i to mi je u planu,a štopovi i zadnje stakle je ljepše kod ovog tako da sam to planirano kupio.u njemu je 6.6L big block i ručni mjenjač,a na mašini je jedino edelbrock karburator i kanali usisa i ispuha su šireni i polirani kao i ventili i kompresijski prostor,a kod ovakvih robusnih mašina svaka pi*darija diže konjske snage.u planu mi je 500ks +/- atmosferski da ostane,a pa dalje ću vidit.od ostalog je sportski ovjes novi,naprijed klješta i natrag bubnjevi novi kao i pakne.na motoru su od strane bivšeg vlasnika stavljene nove košuljice,klipovi i sve ostalo mehanički u motoru je remontovano,a najljepši detalj jesu kotači koji su natrag 295/50 R15,a naprijed 255/50 R15 naravno kromirani ali vrijeme je napravilo svoje pa ih treba obrusit ispolirat i opet kromirat.najveći problem mi je što sam se rastrošio i sad želim rabljene dijelove nać dakle cijeli prednji kraj sa ovog gore,a novi zamjenski dijelovi ne dolaze u obzir barem ne zasad.bitno mi je samo za mehaniku da je sve novo,a za lim se nema,a treba ga još kompletno brusit varit i kitovat,kupit neke pi*darije kao što su kaparazvodnika, gume oko vrata i slično.ali uopće me nije briga jer otkad je taj auto kod mene osmijeh na licu je svaki put kad ga vidim.ovako nešto nema cijene.