Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovak, imam malo mutav problem i ne znam koji k**ra*.. vec 2 dana isprobavam al nista..trenutno na kompu zvuk radi super (drajveri: realtek high definition audio ) ali ako uštekam naprijed u ulaz za slušalice i majkrafon pocene blesirat. zvuka malo ima na slusalicama malo na zvucnicima. kao da bananicu cupam i stavljam u ulaz, a bananica je konstantno unutra. ako iscupam slusalice zvuk je isprekidan i dalje na zvucnicima i konstantno izbacuje baloncic u kojem je navedneo slusalice su spojene pa onda ponovo baloncic slusalice su iskopcane i tako skorz. tog se ne mogu riješit dok ne restartam komp. odozada kada ukopčam slusalice sve funkcionira ali mi je mrsko svaki puta da kad moram palit sluse izvlačit komp, ištekat zvučnike da bi uštekao slušalice.mislio sam ako je ulaz za slusalice i majk naprijed sjeban ili nije spojen ne bi uopce radilo..ovako zajebava kao da ima slusalica a zapravo ih nema... jel ima kakvo riješenje da se riješi ili provjeri ispravnost prednjeg jack ulaza ??
a kad resetirat komp sa ukljucenim sluskama u front panel da li je i dalje isti problem?
Restartaj komp upadni u bios (F1 ili Delete ili tebi neka treca tipka) I nadi u postavkama "Front Panel"Imas tri opcije "Auto" "Disable" "Enable"Najjcesce je na "auto" ti prebaci na "enable" To te moze zajebavat