Ma no frx tu smo da si pomognemo . . a očekujem tvoj projekt i jedva čekam rezultate. .
BTW jesi razmišljao za početak da uzmeš neku drlju od scootera pa da se učiš na njemu da nebi doživio neku havariju na svom maženom i paženom ljubimcu.
Haha, razmišljao sam prvo izraditi HHO odgovarajuće veličine koji će dati nekakvu količinu plina. Tj. da budem skroman, neki koji će raditi
A ako mi krene od ruke, onda ću vrlo lako kupiti neki 4-takni motorić, tipa baotianer i pokušati na njega instalirati generator. Kod 2taktnog motora je problem što ako se pokuša konstruirati samo na HHO, nema mješavine u cilindru, tj. nema podmazivanja klipa, a onda i sam znaš šta bi uslijedilo. Ali pretpostavljam da kod 4taktnog motora to nebi trebalo predstavljati problem jer ima ulje za podmazivanje. A ako se uspije sistem dovoljno dobro uskladiti da daje dovoljno plina za rad motora, ostaju samo neke sitnice. Tj. spojiti nekakav potenciometar struje na ručicu gasa i uskladiti da u svim otvorima gasa daje adekvatnu količinu plina. To što ja pišem su vrlo ambiciozne ideje, ali kako se kaže "ko nije pito, nije ni dobio"
U svakom slučaju ta tema me jako zaintrigirala najviše zbog toga što vidim da ta ideja postoji a svi mediji ju "guše" i pobijaju. Znači, vrlo vjerovatno ima nekog kruha od toga. U svakom slučaju, zanimljiva ideja za provoditi vrijeme u garaži preko zime.