De jbt jesi mogao još šta nabrati,znam da pola nije istine pa čak i više od pola al ok tebi na dušu.
Auto je auto al vw je vw.
odgovor se odnosi na tebe i onog zylo ridera.. ili kako vec.. prestanite srat i velicat vw... nista sto sam napisao nisam napisao a da se nije dogodilo ( zaboravio sam reci da je trul iza zadnjih stop svjetala, da sam mjenjao gepek jer je uhvatila korozija oko sprice za vodu i da je prohrdjao na suvozacevom staklu...
a za fiata.. redovito kao i vw se vozi lagano do radne temperature i kad pozelim stisnem ga ( golfa ne preko 3.5 tisuca jer nema snage iza) fiat redovito ide do 6,.5 tisuca okretaja, inace se vozi u rasponu od 2500-4000 rpm, dalje je kad pozelim ga stiskati , sto je cesce jer je i namjenjen za to...
tako da ne seri kontra auta kojeg osobno nemas i ne vozis.. vozio sam mazdu 323 i mjenjao sam motor ( ali to je jer je vozena pola sata full gasom po auto putu 165 kmh, ali ona ima dizelski motor od 45 ks i to je stvarno previse bilo.. tj motor je i dalje radio kao i prije osim sto je pio ulje i vodu)
dalje imao sam fiat regatu,skodu feliciu, ladu nivu, te sada trenutno vw golf, fiat stilo i nissan navaru.. svaki se vozi istim ritmom, nit se stedi nit se samo kolje, tako da prestani favorizirati nesto po pricama drugih.. napuni 18 godina , kupi si auto, toci i vozi pa iznosi zakljucke