evo ja u subotu na nedjelju noć 27./28.10.2009 jedva preživio kreš sa frendom...
plovili smo od 21 i 30, od diska do diska, od cluba do cluba, i u 00 i 30 odlučimo zapalit za dicso club "Castle". išla su još trojica frenda sa nama. Bilo je sve puno murje, pa smo išli poprečki kroz brda. Nismo baš poznavali cestu, a zaterali smo se jedno 60-70 u grabu, kad ono zavoj 90 stupnjeva. Mi podužili samo ravno u provaliju duboku 200 metara, u toj provaliji je sve šuma. Malo smo se vrteli po zraku, ja sam bio suvozač i izbio sam prvu šajbu glavom i kad smo udarili u prvo drvo ja i frend koji je sjedel iza mene smo ispali svaki kroz svoje bočno staklo, a ostatak ekipe produži. zaustavili su se za jedno 50-60 metara između dvije bukve. Svi poskakali van. svi preživjeli ali sa ozljedam. ova trojica otraga su bili svi natučeni, krvvi, rasjekanih arkada, frend koji je vozio si je razrezao ruku, razbio prst, nategnuo vrat, zadobio površinske ozljede, ja sam imali zoguljeno lice, jezik mi je krvario na 3 mjesta, bio sam sav natečen, rebra i laktovi plavi, koljena zoguljena... auto u totalki.. frend koji je vozil je poludel jer mu je to bio auto od starog. zvali mi njegovog starog doma, on se onesvjesti... došao njegov stari do nas, pregleda nas, pogleda auto i kaže da smo imali proklete sreče što smo preživjeli. htio nas je vozit na hitnu jer nismo zvali murju, nitko nije htio ić.. na kraju on odveo svog sina u bolnicu, a mi pješke doma... drug dan starci doma kenjali.... onda smo oko 11 išli po auto. vadili smo ga sa 2 traktora, vitlom i 3 gurtne... izvukli ga i doma.... sve nas je boljelo cijelo tijelo. a mogli smo samo Bogu zahvalit što živi i čitavi...