a i ja ga pokusavam shvatiti al nikako,ovo sta je nadrobio nema nikakve veze s vezom.
vi ste glupi sve je dokazano termostat je uvijek otvoren ne zatvare se i ne pale se ventilatori i kad je temperatura 90 stupnjeva auto vuče normalno kako bi i trebao vući kad padne temperatura izgubi snagu ne more ni vući kad nema radne temperatur doslovno koda je motor hladani,a nije i meni je blesavo kakve veze ima palenje turba s temperaturom što se on ne pali na određenim okretajima i nisam ovo ništa izmislio sve sam napisao kako sam i bio čuo i ovog mojstora znamo više nego koliko je auto star i uvijek nam auto popravlja i uvijek napravi ako je auto star 13 godina onda još 5-6 godina ga zna tata prije nego li je auto kupio.
Za početak....još jednom nekom kaži da je glup trenutno češ biti baniran.
Da li sam jasan?
Što se termostata tiče.....
on ne pali ventilator ,on samo otvara ili zatvara protok vode kroz cijeli sistem.
Termoprekidač je taj koji uključuje ventilator ili njih dva ovisno o modelu auta i sve ovo što ti majstor priča ne drži vodu.
Krenulo je sa mjeračem protoka zraka,pa ste bili na turbini sa koje ste došli na temperaturu motora.....wtf???
Francuzi su jako specifični,imaju mušičavu elektroniku i bez kvalitetnog uređaja za dijagnostiku i znanja i iskustva sa tom markom nećete otkriti problem jer ovo što radite je teški fuš i nagađanje a nagađanje iliti pretpostavka je majka svih zajeba.
edit - sad vidim da je jole bio brži i objasnio sve o termostatu.