imao 1.6e 98g. žutog. Rekli mi drugi, nisam vjerovao dok ga nisam kupio i uvjerio se da se pice bolesno pale na taj auto. Bar je tako bilo prije 8-9 god. auto kao auto nije loš ako je 2.0 ili 2.0 16v ,al 1.6e je pothranjen do jaja. Inače sam do sada imao 8 renaulta i ovo je definitivno bio najljepši i najlošiji
. Hrpa sitnih kvarova, koji živciraju ali autoo nikad ne staje, rob je izgleda i u njemu je manje mjesta nego u twingu, zadnja klupa služi za ukras, pogotovo sa onim plastičnim pretincem, preglednost otraga zaboravi, u rikverc ideš kao sa kombijem, gledaš u vanjske retrovizore jer inače niš ne vidiš od zadnjeg sica koji ima takav položaj. Gepek nemaš, eventualno za gajbu pive, auspuh puca jednom godišnje jer je takve konstrukcije, nije nešto posebno stabilan( moj je bio spušten pa opet nije nešto), kočnice znaju zajebavat, pinjon brzinomjera, meni je otišao i dihtung glave, najlošije plastike u povjesti renaulta. uglavnom ako hoćeš barit uzmi npr žuti ili crni, ako se hoćeš vozit ko čovjek uzmi to godište lagunu, megane 5 vrata, clio 1.6.16v, clio 1 1.4s, pa čak i twingo 1.2 16v. pozdrav