Ostalo > Svijet računala i mobitela
Preporuka smartfona do 1000-1500kn
interceptor:
--- Citat: fiatuno - 17 Rujan, 2013, 08:16:36 ---
--- Citat: interceptor - 16 Rujan, 2013, 14:15:40 ---HTC Sensation, definitivno best buy !, 8mp HD kamera, dvojezgreni procesor 1,2 , koji sa cymod-om i jelly bean-om radi čuda, jer rootanjem na cymod, dobivaš skalu min-max i sam si određuješ brzinu procesora u postavkama, tako da kad igras igrice podignes ga na 1,3 ili 1,4 ili 1,5, a kad i treba za pozive,poruke, surfanje, glazbu itd, stavis ga na 700 ili 800 i uz jacu bateriju tako izgura 4 dana bez punjenja :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koja 3-4dana, meni max jedan dan batwrija traje
Sent from my GT-N8010 using Tapatalk HD
--- Kraj citata ---
prvo pročitaj cijeli post pa onda komentiraj !
napisao sam da baterija izdrži 3-4 dana bez punjenja, ako :
1. Imaš bateriju većeg kapaciteta od tvorničke (na ebayu se krecu oko 100kn)
2. cymod i root, tako da spustiš radni takt procesora na minimum ( na serijskom htc sustavu nemožeš mjenjati radni takt procesora i on uvijek vrti na 1,2, i zato baterija kratko traje, a kad rootaš možeš spuštati ili podizati radni takt procesora)
:hello:
dhorvat:
--- Citat: pajo - 16 Rujan, 2013, 13:51:11 ---Ja sa pre zadovoljsn sa trajanjem baterija na samsungu.
Imaju odlicne baterije.
Sent from my GT-I9505
--- Kraj citata ---
Hahaha, pa kak je to moguće? :icon_biggrin:
Stara ima Sony Xperiu U i traje joj baterija oko 8 dana. A meni na GT-I9100 dan i pol, ponekad jedva dan od jutra do večera izdrži. Jel to znači da je baterija loša? Ili nije optimizirana uz mogućnosti mobitela?
Uspio sam "natjerati" da mi drži 3 i pol dana, ali bez uključenog 3G-a i sa isključenim push mailovima na Gmailu i Exchangeu, te isključenim notifikacijama sa facebooka i sa uključenom štednjom baterije :toothy3:
Znači sve ovisi, ali uvijek dosta telefoniram bez obzira na ove ostale opcije koje "gutaju" bateriju
A stara na Xperiji ne koristi apsloutno ništa osim tu i tam poziva i poruke :icon_biggrin:
ivan salinovic sr sale:
Samo ti sebi kupi Lg optimus x2 i nemoj razmišljat,nečeš se pokajat
Rocky:
ma j#bo lg kupi ovo :D :P
www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_aku_a1-5610.php
stark1:
--- Citat: dhorvat - 17 Rujan, 2013, 08:54:27 ---
--- Citat: pajo - 16 Rujan, 2013, 13:51:11 ---Ja sa pre zadovoljsn sa trajanjem baterija na samsungu.
Imaju odlicne baterije.
Sent from my GT-I9505
--- Kraj citata ---
Hahaha, pa kak je to moguće? :icon_biggrin:
Stara ima Sony Xperiu U i traje joj baterija oko 8 dana. A meni na GT-I9100 dan i pol, ponekad jedva dan od jutra do večera izdrži. Jel to znači da je baterija loša? Ili nije optimizirana uz mogućnosti mobitela?
Uspio sam "natjerati" da mi drži 3 i pol dana, ali bez uključenog 3G-a i sa isključenim push mailovima na Gmailu i Exchangeu, te isključenim notifikacijama sa facebooka i sa uključenom štednjom baterije :toothy3:
Znači sve ovisi, ali uvijek dosta telefoniram bez obzira na ove ostale opcije koje "gutaju" bateriju
A stara na Xperiji ne koristi apsloutno ništa osim tu i tam poziva i poruke :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
meni na gs4 baterija neki dan trajala preko 6 dana,a inace bez problema preko 3 dana traje,s povremenim wifijem,poruke sibam ko da su djabe
ukljucena stednja baterije,3g ukljucen,fb nekoristim i uspije se
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju