Ostalo > Svijet računala i mobitela

Preporuka smartfona do 1000-1500kn

<< < (2/11) > >>

te-te-ac:
jel postoji smartfon da mu baterija traje duze od 3 dana ?? koji imaju najbolje baterije ??

govorimo o fonu u tom cijenovnom rangu

anabellas:
iphone 4S definitivno

pajo:
Ja sa pre zadovoljsn sa trajanjem baterija na samsungu.
Imaju odlicne baterije.

Sent from my GT-I9505

interceptor:
HTC Sensation, definitivno best buy !, 8mp HD kamera, dvojezgreni procesor 1,2 , koji sa cymod-om i jelly bean-om radi čuda, jer rootanjem na cymod, dobivaš skalu min-max i sam si određuješ brzinu procesora u postavkama, tako da kad igras igrice podignes ga na 1,3 ili 1,4 ili 1,5, a kad i treba za pozive,poruke, surfanje, glazbu itd, stavis ga na 700 ili 800 i uz jacu bateriju tako izgura 4 dana bez punjenja  :icon_thumright: :icon_thumright:

fiatuno:

--- Citat: interceptor - 16 Rujan, 2013, 14:15:40 ---HTC Sensation, definitivno best buy !, 8mp HD kamera, dvojezgreni procesor 1,2 , koji sa cymod-om i jelly bean-om radi čuda, jer rootanjem na cymod, dobivaš skalu min-max i sam si određuješ brzinu procesora u postavkama, tako da kad igras igrice podignes ga na 1,3 ili 1,4 ili 1,5, a kad i treba za pozive,poruke, surfanje, glazbu itd, stavis ga na 700 ili 800 i uz jacu bateriju tako izgura 4 dana bez punjenja  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
koja 3-4dana, meni max jedan dan batwrija traje

Sent from my GT-N8010 using Tapatalk HD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju