Ostalo > Svijet računala i mobitela

Preporuka smartfona do 1000-1500kn

<< < (4/11) > >>

puh125:
stari ce mi iz tajvana dofurat http://www.smartphonezero.com/oppo-find-way-u7015-specs/ polatio ga je oko 1000 kuna tamo kod  nas ga nema ali na e bayu bome se da naci dobar primjerak za te pare.. ima ona find 5 koji je isto dobar cijena na ebayu oko 500-600 dolara..
stari koristi trenutno oppo find piano r8113 i kate stari da je odlican a kosta manje nego ova prehodna dva

Rocky:
ovo je isti jeben mob za male pare

http://www.geekbuying.com/item/Cubot-GT99-4-5-Inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smartphone-1GB-4GB-12-0MP-Camera-Android-4-2-OS-with-3G-GPS-Black-316504.html

samo je večina ljudi zatucana i bježi od kineza ko vrag od tamjana. frend je kupio baš sa ove stranice taj mob, mob je pervezija a košta 5x manje nego neka brand marka istih specifikacija.

danc00:

--- Citat: gigo_sf2 - 17 Rujan, 2013, 10:34:19 ---
--- Citat: dhorvat - 17 Rujan, 2013, 08:54:27 ---
--- Citat: pajo - 16 Rujan, 2013, 13:51:11 ---Ja sa pre zadovoljsn sa trajanjem baterija na samsungu.
Imaju odlicne baterije.

Sent from my GT-I9505

--- Kraj citata ---

Hahaha, pa kak je to moguće?  :icon_biggrin:

Stara ima Sony Xperiu U i traje joj baterija oko 8 dana. A meni na GT-I9100 dan i pol, ponekad jedva dan od jutra do večera izdrži. Jel to znači da je baterija loša? Ili nije optimizirana uz mogućnosti mobitela?

Uspio sam "natjerati" da mi drži 3 i pol dana, ali bez uključenog 3G-a i sa isključenim push mailovima na Gmailu i Exchangeu, te isključenim notifikacijama sa facebooka i sa uključenom štednjom baterije  :toothy3:

Znači sve ovisi, ali uvijek dosta telefoniram bez obzira na ove ostale opcije koje "gutaju" bateriju

A stara na Xperiji ne koristi apsloutno ništa osim tu i tam poziva i poruke  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
meni na gs4 baterija neki dan trajala preko 6 dana,a inace bez problema preko 3 dana traje,s povremenim wifijem,poruke sibam ko da su djabe
ukljucena stednja baterije,3g ukljucen,fb nekoristim i uspije se

--- Kraj citata ---

Daj molim te, nisi u vrticu, kakvih mrtvih 6 dana....cisti nonsense.

Najbolje kupit pametni telefon, rootat ga da izgubis garanciju i onda iz njega napravit nokiu 3210, te dodat kinesku bateriju da mob tezi ko puna cigla i onda se hvalit po forumu da ti mob izdrzi umjesto 1dan, 2dana i par sec.
Mislim ono, sad bi citiral Alberta al necu jer bi se neki uvrijedili.

Sent from my LG-E975

NeoDJW:
defintivno nisam imao mobitel kojem je baterija trajala duze od note 2 , 2 dana bez problema, 3-4 dako ga umjereno koristis.... ali nije u tom cijenovnom rangu.... imam trenutno htc one sv i prezadovoljan sam, 1300kn

ivanm:
pa di si ga našo za 1300kn.. u njuškalu su 2000kn od švercera a u dućanima i više sigurno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju