Serif ne spamaj temu , ovaj dio foruma je da vas ocrnjujemo ako imamo razloga za to. A imamo puno jer ste neradnici na forumu i licimjeri. Dok Roby sve spama on je saljivdija , ako netko drugi spama dobije se ban. Ali serife za tebe sam spremio prilicno detaljan odgovor.
Evo da sve bude dokumentirano i da iznesem svoje cinjenice. Serif znam da si branis frenda ali ovo su cinjenice. Dario nema 15 prijasnjih projekata nego ima 4 svoja projekta koja cu navesti. Plava sr150 aprilia nije projekat jer po njemu nije prckao i tu se jos najvise navozio. Ima 2 nova projekta i oba su runneri , novi i stari. I jos dva projekta izostvljamo jer nemamo dovoljnu dokumentaciju a to je njegov tomos i njegova Luna.
Ali idemo po redu sa 4 bivsa projekta iako mc2 jos uvijek ima ali i on sam zna da je to bacen novac jer skuter nije za nista pa ga svrstavam u bivsi projekt;
Tema br:
1)Piaggio NRG mc3 by dario007
Datumi se vide na slikama , Darieva masina ne izdrzi niti godinu dana. Kilometara jako malo napravio , iz clipova u toj temi se moze vidjeti da napravljeno mozda nesta vise od 1000km ako ju prolistamo od pocetka do kraja.
21.7.2017.
19.6.2018.
2)Pokrpani NRG Power by dario007
Ovaj skuter se u rekordnom roku raspao. Manje od 4mj je proslo da bi i ovaj skuter dozivio sudbinu kao mc3 , opet raskopan u radioni.
29.4.2018.
22.8.2018.
3)Dostavni MC2-BB
Ovdje se vidi da decko jos treba uciti pa pocnimo.
27.5.2019. Slozena BB masina na Mc2 , svaka mu cast na trudu na tome.
22.6.2019. Puknut blok
15.7.2019 Masina opet slozena
10.8.2019 Mc2 zacvikao u voznji
23.5.2020 Ponovno rastavljanje radi tako zvane inspekcije
30.7.2021 Opet puca blok
uploaded photos16.8.2021 Slaganje novih blokova
1.11.2021 Mc2 je slozen
picture upload serviceOvdje nije prikazano neprestano zavarivanje auspuha jer mi BB klan bi rekao da je to normalno. Ali ovo fuš mi je extra.
Šmirglanje diskova fleksom
4)Nrg Power 70->150cc by dario
Ovdje mogu dati samo pohvale jer sta je je tu se serafulo ali samo u znak cistog gusta , ne nuzde. Prvo je bio 70cc S6 Sport pro da si na tome Dario ostao vijerujem da nebi dugo vozilo.
Zatim si presao na 150cc AC , i tu prica zavrsava. Ako su ikada bili kvarovi upitni sa ovom masinom si siguran. I to si stvarno dobro uglazbio. Na ovome ti cestitam.
Ali sada dolazimo do one stavke zasto je ovo trajalo. Dario zato sta to nisi dirao. 150cc masina je bila serijska kolko je dokumentirano na forumu. Bez puno filozofije zakljucak je sljedeci.
Dario ti i nisi neki tjuner (majstor) jer sve sta si dirao pocrkavalo je u rekordnom roku.