evo slaze se jedan projekt koj je pokrenut prije par dana sa prijateljem sa foruma, vidit ce te o cemu se radi i kako ce to izgleda al nastojim puno uloziti i napraviti sve kako spada novi dijelovi itd, na gileru ice je u planu staviti malossi 172 masina koja je trenutno na nrgiju al necu to prebacivati dok prvo ne rijesim masinu da radi sve kako treba kako bi volio,pa da rijesim detalje na sasiji od gilere ice druge vilice,farbanje itd pa da samo stavim masinu gore
pitanje je:gore je trenutno
172 malosi,
preradjena glava,
malossi kevlar,
auspuh od kucelja sta mi je prijetelj posudio da probamo al dolazi u planu mhr-ov auspuh,
karburator dellorto 28,
prirubnica stage 6,
lamele malosi,
boostbotle
masina ko masina u voznji sve radi perfektno bez ikakvih problema al zelim napraviti da krece cim se takne gas da cupa odmah kao sta mi cupa nakon 2,3 m predjenih, znam da je mana opcenito na tim masinama da tako radi al mora bili lijeka za to, kazu stavi mallosijev varijator al s time opet mi kazu da ce bit ta rupa dal netko ima kakvu ideju?neki lijek za to? pricaju olaksavati magnet i ventilar nije problem sve ce se to napraviti ako bi to moglo pomoc, narucen je i brzi gas molim vas pomoc neka sta god treba da se napravi cu napraviti (projekt ubrzo na forumu sa slikama i svime samo da se to rijesi)