Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
ChRiStIaN:
ak krenemo kasnije onda ce tek u 10 doc doma...prosle godine je bila kraca tura nego ove i dost kasno smo ostali...
mislim ja na sve...al jebga...kak nije bilo tesko dic se u 6 i ic za RI na motohappening a sad tu svi pickice neke glumite promrzle...i to ste jos kroz GK vozili di je freezing hladno...
eo...u 10 se nademo u Zaboku u Zagorju na dogovorenom mjestu...sad vremena sam pomako...happy now?! I restač tek za navece vrijedi...prek dana cemo stajat na benzinskoj dvije tri odmorit dupe pa si neko nek uzme sendvic i pojede kak cu i ja napravit...
Benjamin:
meni onak svejedno..metni ti i u 9...meni osobno je prerano to..vise mi 10 pase...ali kak vecina odluci..ak se robert grenlight i ostali sloze da im pase ja onda necu biti crna ovca i pokvariti sve...ionako nije sigurno jel cu ici..pa si vi slozite kak vam pase..
samo mislim da bi bilo bolje da se jede popodne u restoranu nekom...prosle mi nije bas leglo na kraju dana najest se onak a preko dana na sendvicima bit...bilo bi ugodnije turu na pola podjeliti i u sredini nes pojesti i ona nastaviti...
ali ok kak se doogovrite..
Benjamin:
Da isli smo na grobnik..i vozili se kroz brda i smrzli se ko picke...pa sam poslje lezao u krevetu tjedan dana sve me bolilo i zima me tresla jos 3 dana poslje...nije mi sila to opet trpiti jednom je dosta...
Prosle godine je bio put kroz zagorje u 9mj kolko se sjecam sad je vec pomaknut na 10mj pa ono...aj fala bogu ide vrijeme na bolje kolko vidim..ovaj tjedan je suncan nadam se da nece kisa smao taj dna past i zahladiti opet..
MaLi_OdvALjivAc:
ma da, onda ja kad da krenem, 4.uvece a
greenlite:
Ja sam isto za da bi bilo bolje da se svi okupimo u 10h na nekoj lokaciji pa si nek odredi tko kad kad mora krenuti... Kaj se mene tiče ja se mogu doma vrnuti i kasno navečer ali sam da bude ekipe. misli da bi se svaki mogao potruditi da dojde ako mu je stalo do ekipe sa foruma a ako pogledate ove godine još se nismo ni pošteno negde sastali ak se več moramo... Ja sam za sebe odgodil prvenstanu tekmu tak da na vama je... Da i benjamin potpis za ručak oko 13h a ne na kraju dana
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju