Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
Benjamin:
Pa kolko sam ja do sad skuzio sve moje organizacije su prosle uvijek ok i svi su bili jako zadovoljni....i da sve uvijek dosta logicno rasporedim...ali necu se previse petljati...ja sam smao dao savjet kak bi bilo ok da se organizira...i povlacim primjedbe iz proslogodisnjeg susreta..koji je bio super ali se dao oblje organizirati...zato mislim da je uredu da se zajednicki svi dogovorimo i nadmeo svi neku zlantu sredinu koja nam najbolje pase i s kojom ce svi biti zadovoljni...
master_o_fight:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 29 Rujan, 2008, 23:18:11 ---ma da, onda ja kad da krenem, 4.uvece a
--- Kraj citata ---
lol :happy3:
robert:
prošle godine je bilo 3 dana kasnije nego sada!
ChRiStIaN:
--- Citat: robert - 29 Rujan, 2008, 23:32:28 ---prošle godine je bilo 3 dana kasnije nego sada!
--- Kraj citata ---
potpis!
a ak stavim rucak popodne sjebat ce se planirana ruta...
Benjamin:
--- Citat: robert - 29 Rujan, 2008, 23:32:28 ---prošle godine je bilo 3 dana kasnije nego sada!
--- Kraj citata ---
Sorry onda se meni nes pomjesalo...nema veze...datum je ionako manja bitna stvar...jel je ibo definiram vec dva mjeseca unaprjed tako da je to ok...
Samo bi trebalo razraditi rutu po meni odnosno plan i program...neznam ja se nucdalje petljati vi se dogovorite..ali ja sma za rucak popodne...pa sad kak se vi dogovorite tak ce biti..
Evo sta se mene tice mozemo i izrostljati nesto..stanemo u nekom parkicu ili tak..ponesmeo onaj mali rostiljcic.. sa sobom ili tak nekak i izrostiljamo...
Uglanovm otvoren sma za svakakve kombinacije..kak se dogovorite tak ce biit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju