Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (13/51) > >>

exfreerider:
Nekužim,do zagorja treba čuka vožnje i kaj ču tamo u 9h ujutro

po meni nema smisla prije 10 kretati iz zg

ne obečajem ali ako vrijeme bude ok pridružim se :frajer:

Benjamin:
7H definitivn prerano...

Nema sanse da idem u zagorje u brda tako rano...nevidim svrhu...oko 10 da budemo mozda u zagorju...napravimo dir neki 2h i onda na rucak...i onda moze dalje neki dir..nevidim svrhe ici ikam prije 10 prerano je...cak dolazi u obzir da smo oko 11 u zagorju i do 13 se vozimo i onda rucak recimo i onda dalje po gasu..

To je moje misljenje...

A kaj se tice dal cu ja ici to se nezna jos..i necu niti znat do zadnjeg trena...skuter mi visen nije regan..makar je to manji problem mozda to i rijesim ak ce mi se dat ak ne ostatce neregan preko zime...

I neznam kak cu biti s vremenom jel cu moc ici opce...ja se javim uglanvom..zato se nisam niti htio na popis metati...

ChRiStIaN:
gle...ruta je napravljena...kaj kompliciras sad...prosle godine sm ose cijeli dan vozili loool a ti bi sad 2 sata...reci nejdes i govoro nemoj srat vo no idem nejdem...

a i lani smo se nasli u 9 u zagorju tak da... :dontknow:

Benjamin:
jel ti citas kaj ja pisem..

kadsam ja reko idem nejdem aj mi nadi taj dio..

za sada jos nis neznam...i necu nis obecavati jel cu sve saznat zadnji tren...za sada znaic nejdem...i tka ostaje dok ne potvrdim nes drugo..

Pa da nasli smo se u 9 i bilo je rano dost...

I di sma napisao da bi se vozili dva sata..pa znam da smo se vozili cijeli dna..pa sam bio prisutan onak...reko sma da se mozemo dva sat voziti do nekih 13h recimo i onda onaj tvoj neki organizirani rucak odrzimo...i onda gas dalje..u prijevodu sto znaci idemo se dalje voziti...

tak da nevidim nikakvih problema..prosle godine u 9 ove mozem ou 10 jel smo razlaz napravili u 4-5 popodne prosle godine..ak ne i  ranije..nesjecma se vise..

Benjamin:
I malo misli na druge ljude..grenlight dolazi recimo iz Cakovca...tak da decki imaju duzi put za voziti..a sumnjam bas da ima se da u 6h kretati i da se vracaju u 8h navecer doma...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju