Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
dhorvat:
--- Citat: greenlite - 06 Listopad, 2008, 10:35:00 ---
dhorvat baš ne vjerujem da si z 10l prešal 300kmh s curom i kitom :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ni ja ne vjerujem :icon_scratch:
7 litara je bilo unutra kad sam krenul. Natočil posle 3 i pol litre tam na tifonu jer mi je neš plovak podivljal pokazivajući rezervu i bil je opet pun. Točil sam još 20 kuna kad smo išli iz marije bistrice i sad mi je ostalo pola rezervara. Imam još za 3-4 dana vozikanja tu po okolici. ajmo reć 3,5 litara na 100 km maximalno. Druge godine se vidimo i mjerit ćemo preciznije :jerk:
Ipak su to okretaji maximala 7000, kroz vožnju oko 6500 i jedino na najveći breg moram fol gas. Inače kroz ubrzanja nemam ga kaj frljit više od pol gasa jer je jako osjetljiv na gas. I u kombinaciji sa manjim okretajima odma motor manje troši.
Al da ti budem iskren, ni meni nije baš jasno kak sam tak malo potrošil :icon_scratch:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 10:48:33 ---
--- Citat: greenlite - 06 Listopad, 2008, 10:35:00 ---
dhorvat baš ne vjerujem da si z 10l prešal 300kmh s curom i kitom :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Ni ja ne vjerujem :icon_scratch:
7 litara je bilo unutra kad sam krenul. Natočil posle 3 i pol litre tam na tifonu jer mi je neš plovak podivljal pokazivajući rezervu i bil je opet pun. Točil sam još 20 kuna kad smo išli iz marije bistrice i sad mi je ostalo pola rezervara. Imam još za 3-4 dana vozikanja tu po okolici. ajmo reć 3,5 litara na 100 km maximalno. Druge godine se vidimo i mjerit ćemo preciznije :jerk:
Ipak su to okretaji maximala 7000, kroz vožnju oko 6500 i jedino na najveći breg moram fol gas. Inače kroz ubrzanja nemam ga kaj frljit više od pol gasa jer je jako osjetljiv na gas. I u kombinaciji sa manjim okretajima odma motor manje troši.
Al da ti budem iskren, ni meni nije baš jasno kak sam tak malo potrošil :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Bome ni meni.Ja sam potrosio 9 litara na 250km.Ali sam se i spanao u dva navrata sa poggialijem na full gasu po 10km u komadu.
dhorvat:
--- Citat: Poggiali - 06 Listopad, 2008, 03:41:22 ---I da, na kraju smo se tak bezveze razišli, nismo se ni pozdravili, kaos :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Bez veze? Pa čevapi su bili oproštajni pozdrav :toothy9:
greenlite:
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 10:52:00 ---
--- Citat: Poggiali - 06 Listopad, 2008, 03:41:22 ---I da, na kraju smo se tak bezveze razišli, nismo se ni pozdravili, kaos :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
evo ista situacija ko i prošle godine pojeli čevape i svako svojim putem
2TDottore:
--- Citat: greenlite - 06 Listopad, 2008, 10:56:03 ---
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 10:52:00 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
evo ista situacija ko i prošle godine pojeli čevape i svako svojim putem
--- Kraj citata ---
A sta ces.morat cemo malo trenirat oprostajne pozdrave. :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju