Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
skorpion40:
xenon,dobar jutar,dhorvat2,jel ti svanulo konačno od sinoć?kaj se tiče brzine,vozili se ziher oko 60,ne 45 kak ti veliš,a komentiram robertu "sporost",jer CPI ipak nije bil najsporiji :nono:
dhorvat:
--- Citat: skorpion40 - 06 Listopad, 2008, 10:20:43 ---xenon,dobar jutar,dhorvat2,jel ti svanulo konačno od sinoć?kaj se tiče brzine,vozili se ziher oko 60,ne 45 kak ti veliš,a komentiram robertu "sporost",jer CPI ipak nije bil najsporiji :nono:
--- Kraj citata ---
Pa kaj očeš, cpi ti ide super! S tim da je serijala... Po meni zasad ti ni ne treba kit. Vozi dok ono baš nebu više išel tak lepo. I onda bubni malossi gus ili top trophyja.
A robi... :icon_scratch:
Ja ne znam kak je slowrider njemu to složil jer ja sa curom na motoru ostavim ga na startu za 2 metra, na ubrzanju sam jači i na krajnjoj, a serijski spuh. Ipak je to MHR replica, Yasuni spuh i 19 frg
2TDottore:
Evo da i ja napisem malo dojmova.Za pocetak organizacija je stvarno bila savrsena.KicHo7 svaka cast. :icon_thumright: Ujutro kad smo isli prema Zaboku malo smo se smrzli ali cim je kasnije sunce zagrijalo voznja je bila prava uzivancija.Cijelim putem niko nije imao nikakvih problema osim kad smo odlazili iz Marije Bistrice imali smo dva manja kvara kod roberta i dhorvata koje smo uspjesno rjesili i svi smo sretno stigli doma.Steta sta nas nije bilo malo vise ali i ovako je bilo predobro.pozdrav cijeloj ekipi koja je sudjelovala na Zagorje Touru i vidimo se svakako i sljedece godine nadam se u sto vecem broju.Jedina zamjerka koju je naveo Poggiali je ta sto smo se svi stvarno nabrzinu bezvezno razisli u Mariji Bistrici bez da smo se pozdravili. :sad1: Ali dobro nadam se da ce neko jos ove godine dok je jos lijepih dana organizirati opet neku grupnu voznjicu da se malo druzimo i zezamo.
greenlite:
efz je mogel do 70 ja sam ga pratio kad smo išli doma... E fakat dok je Kicho vozil tam jednu dionucu di su se 2tdott i poggiali malo terali 50kmh ja sam mislil da mu VXR zajebava, E al avatar mu je najjači ;D za one koji neznaju to je konobar koji nas je poslužio gdje smo papali. Napravio sam oko 290-300kmh i bilo je stvarno prelijepo... Upoznao nove ljude, zabavili se što je i cilj jednog takvog druženja. Vrijeme nas je isto stvarno lijepo poslužilo ko i prošle godine, ujutro malo hladnije popodne sunčano :icon_thumright:...
dva puta se ostajalo bez benzina al 2tdottore je imal pokretnu benzinsku kod sebe :laughing7:
dhorvat baš ne vjerujem da si z 10l prešal 300kmh s curom i kitom :icon_scratch:
HVALA efz-u i Robertu na plačenoj cugi i kartama :icon_thumright:
2TDottore:
stvarno nisam ni skuzio da je stavio konobara za avatar.Konobar je legendaran.Ko iz crtica. :laughing7:
Pokretna benzinska je uvijek meni ispod sica jer nikad neznas kom ce trebat a i bome dobro nam je posluzila.Ubuduce ide stalno s nama na turneje. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju