Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
skorpion40:
kaj se tiče potrošnje,meni je na kraju bila za 253km-8,6lit(3,4lit/100km),a vozil sam 90-100% snage motora cijelo vrijeme,da ne zaboravimo SERIJALOM,tak da nije čudo da si ti s frtalj gasa imal tak malu potrošnju her dhorvat2 :notworthy:
skorpion40:
ajde,a nećete priznati da su ćevapi bili predjelo onom Lesiju koji je trebal biti glavno jelo :jerk:
dhorvat:
8) Robi je legenda s onim cviksama 8)
Robi! Malo manje ulja drugi put u rezervar. Jedno deci i pol - dva manje :toothy11:
Ti bi moral očistit klip i glavu cilindra od gareži... Jer inače nebu dobro!
I zaboravi na platinum i iridium svjećice! kupi super bosnu drugi put kad bude turneja :icon_tongue: :jerk:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 11:51:27 --- 8) Robi je legenda s onim cviksama 8)
Robi! Malo manje ulja drugi put u rezervar. Jedno deci i pol - dva manje :toothy11:
Ti bi moral očistit klip i glavu cilindra od gareži... Jer inače nebu dobro!
I zaboravi na platinum i iridium svjećice! kupi super bosnu drugi put kad bude turneja :icon_tongue: :jerk:
--- Kraj citata ---
bez zajebancije ali super bosna F100 je odlicna svjecica.morat cu si ja otic po jednu u tomos na tresnjevci.roby je doso do zg-a bez problema s F80 a i kaze da mu motor puno bolje ide nego sa platinumkom.kaj tek da je stavio F100.Motor bi letio. ;D
3alfa3:
--- Citat: dhorvat2 - 06 Listopad, 2008, 11:51:27 ---Robi! Malo manje ulja drugi put u rezervar.
--- Kraj citata ---
Kaj se cvarak napravio na svjecici? Hoce to od viska ulja. 2% je za alu kit sasvim dovoljno (1dl ulja na 5l benge).
Jel svjecica ziva nakon ciscenja ili je zgorila.
btw, na njegov setup (10000-11000 okr) ja nebi vozio nista drugo osim iridijumke. Barem ne dugo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju