Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (22/51) > >>

2TDottore:

--- Citat: dhorvat2 - 03 Listopad, 2008, 23:33:54 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:27:44 ---mislim da ce konacni dogovori ipak pasti u subotu navecer jer je kisa pocela padat i trebala bi prestat sutra popodne tak da cemo onda vidjet sta cemo i kako cemo. :sad1:

--- Kraj citata ---

naravno! To sam i reko... Ja nejdem ak bu kiša u nedelju. Da je nedelja prije 4 godine onda bi išel  :icon_tongue:

Dottore pazi da si motor ne zašpricaš :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

ma lako za motor.problem je u tom kaj se ja nemrem oprat od blata. :laughing7:

robert:
e dottore, gdje si u novom zagrebu? ja dolazim iz pravca gorice pa bi mogli skupa do one benzinske u podsusedu!

2TDottore:

--- Citat: robert - 03 Listopad, 2008, 23:39:42 ---e dottore, gdje si u novom zagrebu? ja dolazim iz pravca gorice pa bi mogli skupa do one benzinske u podsusedu!

--- Kraj citata ---

savski gaj.mogli bi skupa. :icon_thumright:

robert:
onda bi se mogli na onoj benzinskoj kod rotora sastati! samo da kiša prestane! ni meni se neda po kiši bahuljati kroz zagorje

2TDottore:

--- Citat: robert - 03 Listopad, 2008, 23:43:02 ---onda bi se mogli na onoj benzinskoj kod rotora sastati! samo da kiša prestane! ni meni se neda po kiši bahuljati kroz zagorje

--- Kraj citata ---

moze.nadjemo se u 8:45.mislim da nam je 15min dosta do podsuseda.dogovorit cemo se jos sutra navecer kad vidimo vrijeme.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju