Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:47:17 ---
--- Citat: robert - 03 Listopad, 2008, 23:43:02 ---onda bi se mogli na onoj benzinskoj kod rotora sastati! samo da kiša prestane! ni meni se neda po kiši bahuljati kroz zagorje
--- Kraj citata ---
moze.nadjemo se u 8:45.mislim da nam je 15min dosta do podsuseda.dogovorit cemo se jos sutra navecer kad vidimo vrijeme.
--- Kraj citata ---
kreni ranije. Jer po tebi je 15 minuta pol sata! Ili najbolja mi je ona tvoja: "Ma minutu imaš do savskog mosta". Putoval s tramvajem 7 minuta i još najmanje 10 minuta pješice od tebe do tramvajske stanice + čekanje tramvaja. Sve skupa oko 20-25 minuta. Al NE! Imam minutu do savskog mosta.
Kod mene si za pol sata u krškom, baš sam danas gledal, ima 27 kilometara od mene do tam.
Dečki samo dojdite do 9 u podsused i to je to :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 04 Listopad, 2008, 00:19:44 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:47:17 ---
--- Citat: robert - 03 Listopad, 2008, 23:43:02 ---onda bi se mogli na onoj benzinskoj kod rotora sastati! samo da kiša prestane! ni meni se neda po kiši bahuljati kroz zagorje
--- Kraj citata ---
moze.nadjemo se u 8:45.mislim da nam je 15min dosta do podsuseda.dogovorit cemo se jos sutra navecer kad vidimo vrijeme.
--- Kraj citata ---
kreni ranije. Jer po tebi je 15 minuta pol sata! Ili najbolja mi je ona tvoja: "Ma minutu imaš do savskog mosta". Putoval s tramvajem 7 minuta i još najmanje 10 minuta pješice od tebe do tramvajske stanice + čekanje tramvaja. Sve skupa oko 20-25 minuta. Al NE! Imam minutu do savskog mosta.
Kod mene si za pol sata u krškom, baš sam danas gledal, ima 27 kilometara od mene do tam.
Dečki samo dojdite do 9 u podsused i to je to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
doci cemo i prije ne brini.nemoj da moram skidat rekorde jer znas vrlo dobro kak se vozim po gradu i između auta i kamiona kad imam inspiraciju.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 04 Listopad, 2008, 00:22:30 ---doci cemo i prije ne brini.nemoj da moram skidat rekorde jer znas vrlo dobro kak se vozim po gradu i između auta i kamiona kad imam inspiraciju.
--- Kraj citata ---
Tebi ne treba puno inspiracije. Svaki tramvaj koji je zguljen na visini ručki motora je 98% šansa da je zguljen od tvojih ručki.
Volim noret među autima al to kaj ti delaš je samoubojstvo :nono:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 04 Listopad, 2008, 00:26:09 ---
--- Citat: 2TDottore - 04 Listopad, 2008, 00:22:30 ---doci cemo i prije ne brini.nemoj da moram skidat rekorde jer znas vrlo dobro kak se vozim po gradu i između auta i kamiona kad imam inspiraciju.
--- Kraj citata ---
Tebi ne treba puno inspiracije. Svaki tramvaj koji je zguljen na visini ručki motora je 98% šansa da je zguljen od tvojih ručki.
Volim noret među autima al to kaj ti delaš je samoubojstvo :nono:
--- Kraj citata ---
to se zove u mojem selu talent. ;D
dhorvat:
samo se ti igraj s talentom. Jedanput bude ne-daj-Bože malo preusko a ti buš ga imal 80 po čukici. I kaj onda?
Daj se rađe moli da ne pada kiša u nedelju nego kaj me raživciraš stalno. Ide mi se fakat na taj tour!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju