Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Zagorje tour 2008. --- 5.10.2008

<< < (21/51) > >>

robert:
ma ima mi je jedan kolega u selu! to je raketa kažem!

--- Citat: KicHo7 - 02 Listopad, 2008, 21:00:47 ---ajdeeee kolko vas iam sa podrucja ZGBa...kaj ste tolko lijeni za druzenje?!  :dontknow:

--- Kraj citata ---
to je ovdje na žalost normalno! očekuj da će nas 2 u vrh glave 3 doći iz zagreba

efz:

--- Citat: robert - 02 Listopad, 2008, 21:44:47 --- to je ovdje na žalost normalno! očekuj da će nas 2 u vrh glave 3 doći iz zagreba

--- Kraj citata ---

Ne brini , mi koji dodemo se budemo fino podruzili i zahebavali, bilo bi ljepo da nas je puno al bitna je ekipa i druzenje :headbang: :headbang: :headbang:

ChRiStIaN:
Ajmo potvrde!

Idemo zasad sigurno...ja, greenlite + 2 njegova frenda, poggiali, efz, robert, patrick moj frend...dalje?! Zapisite se ko je 1000000% da ce ic!!!

2TDottore:
mislim da ce konacni dogovori ipak pasti u subotu navecer jer je kisa pocela padat i trebala bi prestat sutra popodne tak da cemo onda vidjet sta cemo i kako cemo. :sad1:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 03 Listopad, 2008, 23:27:44 ---mislim da ce konacni dogovori ipak pasti u subotu navecer jer je kisa pocela padat i trebala bi prestat sutra popodne tak da cemo onda vidjet sta cemo i kako cemo. :sad1:

--- Kraj citata ---

naravno! To sam i reko... Ja nejdem ak bu kiša u nedelju. Da je nedelja prije 4 godine onda bi išel  :icon_tongue:

Dottore pazi da si motor ne zašpricaš  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju