Pozdrav dobri ljudi!
Imam problem sa svojim sf-om... SF2 LC,2001.g, naime kad je hladan ide dost dobro,al ne kao kad je zgrijan... ok to je normalno... Kad mu dam full gas ide skroz do 90 (po njegovom satu) bez problema i tada nastaje problem-kada mu oduzmem gas i brzina sa 90 padne na 60-70 tocno taj interval i dam mu ponovno gas (full ili pola ili trećina nema veze) on nikako da prihvati gas i digne okretaje nego ostaje na toj brzini kojih 5 sekundi i onda pocne lagano punit do 90 opet ali ni priblizno kao kad ga spucam od 0-90... A ako mu na 90 oduzmem gasa i padne do 80 onda copi super gas i dobro povuce ali na 60-70 koma kao da dobije neku tesku rupu... Remen je nov,svjecica mijenjana prije 3000km kao i filter zraka,smjesa nije dirana,fergazer očišćen prije par dana,remen novi Malossi Special, rolice prije 3000km (RMS-ove
), posmirglane ferode na kvacilu, svjecica smede boje-idealna.... Skuter je serijala,i jos nesto-temperatura ovih dana na ovim temperaturama mi ne ide nikad preko 3 crtice,eventualno 4 ali nikad ne dode do pola... Potrosnja je u normali,a termostat nezz jel je gore ili ne
Molim pomoć ljudi...znaci taj prihvat gasa nakon odzimanja sa 90 pa ponovno davanje gasa na 60-70kmh me muci...
I da... malo je bolje kad je zgrijan...