Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
crna s cepicem je meni antena , a plava kratka se spaja kolko vidim kod drugih na kratku crvenu to je za alnaser , dns cu tak spojit pa s multimetrom vidjet dal dolazi struja izmedu plave i mase kad ga ocu upalit na daljiski, i ak radi onda spojit direkt na alnaser(+), dosad sam uspio sve spojit znaci alarm zmigavci i kontakt na daljiski.. btw bio na servisu za onaj alarm koji nije radio i traze 500 kn za ugradnju u c-modu a slozio sam to za pol sata
Citat: anabellas - 15 Rujan, 2013, 13:46:09crna s cepicem je meni antena , a plava kratka se spaja kolko vidim kod drugih na kratku crvenu to je za alnaser , dns cu tak spojit pa s multimetrom vidjet dal dolazi struja izmedu plave i mase kad ga ocu upalit na daljiski, i ak radi onda spojit direkt na alnaser(+), dosad sam uspio sve spojit znaci alarm zmigavci i kontakt na daljiski.. btw bio na servisu za onaj alarm koji nije radio i traze 500 kn za ugradnju u c-modu a slozio sam to za pol sata Je#o te alarm,sta ce ti to?? I jos si dao 400kn?? Taj bi trebao na dodir 220V udarati kad lopov takne da mu se jaja osuše...
frend s mentalnom retardacijom zna da riječ alnaser ne znači ništa vjerovatno si mislio na anlaser