Tehnički kutak > Tuning skutera

Ugasio se usred vožnje

<< < (6/9) > >>

stardust:
mislim da uopće nije to tak loš skuter,dapače,samo brijem da ima neke dječije bolesti..
kolko ti je skut prešo i koja je godina?
jel ima još uvijek garanciju?

SlowRider:

--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 12:55:46 ---u početku se činio dobar, poslje se ispostavilo da nije dobar.
Kaj sam ja trebo, skuter izgleda ko nov, poveo sam frenda koji tvrdi da se kuži u te stvari, on je to pogledo i reko da je ok, provozao sam se, nisam ga tamo imao gdje gazit 110, i nisam mogo znat da će nakon 2 dana počet problemi ovakvi. učinio sam sve što mi je u moći.
Ali eto uspjelo me sjebat i kaj da ja radim, čovjeka naravno boli qrac,vratit lovu naravno da neće, neće niti servis platit, pa čak ni da podjelimo po pola, i kaj da mu radim, ne mogu mu niš, mogu ga ubit i kaj onda....

--- Kraj citata ---

Razumijem te u potpunosti. Samo se meni cini, sto vise prckas po tom skuteru da ces ga vise s#ebat...

vktr:
5 Godina je star i naravno da nema više garanciju,
Ne zna se kolko je prešo, na 5000km je sajla pukla, i pretpostavljam  da je do 10000km, čovjek veli 7,8000, ali to kaj on veli,
Uglavnom koje su to dječje bolesti===????

A SlowRider , kaj da radim, ne mogu to trpit, sad sam ga sastavio ide ko i prije, ić ću te rolice zamjenit, samo ne znam koju veličinu trebam kad ga nisam uspio rastavit, zato molim sad da mi neko kaže ako zna koje rolice veličine idu gore i kolko teške preporučujerte????? za ubrzanje, al da ipak ide 95 minimalno

stardust:
mozda sam krivo nazvao te djecje bolesti..bolje rec slabe tocke koje ima skoro svaki skuter.
moj krmko recimo ima rupe za prozracivanje na njemu...serijski na pocetku i na kraju dekla.
al ak nema senzor za pregrijavanje onda neznam zakaj je bio stao?
velis da moras rukom zacepit airbox da bi ga upalio..probaj krenut od toga

gun_rider:
neće se dizat temperatura vode zbog dekla. sam si reka da ti je karburator raštelan. eto razlog.
inače možda ti je termostat u kur*u, možda se ventilator ne pali ako ga imaš, možda nemaš dovoljno antifriza u kileru...milijun razloga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju