Tehnički kutak > Tuning skutera

Ugasio se usred vožnje

<< < (5/9) > >>

stardust:

--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 12:47:36 ---
--- Citat: stardust - 03 Kolovoz, 2008, 12:43:16 ---jel ti skut sad ima normalan zvuk?
gladam taj tvoj dekl i vidim da  nama niti jednu rupu za prozračivanje..
mozda ti se deklo previše  zagrijao..
fullgas,vas dvoje na motoru a vani 30 u hladu i onda ti termosklopka ili neki drugi senzor/prekidač samo iskoči i motor se samo zgasi  :dontknow:
ocu rec da probaš zbusit koju rupu za prozračivanje na deklu mozda bi pomoglo

--- Kraj citata ---
jučer je bio malo hladniji dan, čak sam imo majalcu dugih rukava, cca 23c , ja nemam kaj bušit, to mora radit tako kako je osmišljeno

--- Kraj citata ---

trebalo bi radit tako kako je osmisljno..
pogle si kak ti je crn dekl iznutra..
vjerojatno je bio i zrak iz francuske unutra kad si ga otvorio  ;D
jel ti skut sad ide normalno?

SlowRider:
Odsarafljuje se u lijevo.

A deklo nemoze imati nikakvog utjecaja na gasenje masine u voznji. A sto se tice termosklopke ili neke zastite, toga nema.

vktr:
Trenutno ne ide opće jer je rastavljen, čovjek koji mi ga je uvalio kaže da je išo u neki servis i mjenjali su mu rolice, i remen je zamjenio navodno, skuter od prvog dana kad sam kupio ne ide normalno, tj ide sporo, 90-95 max, trebao bi 105-110 ić. drugi dan je isto "normalno" radio, bar je zapalio isprve ali i dalje ide sporo kao i dosad, treći dan neće zaplait ujutro, rastavljam filter, čistim,  fergazer čistim, sve vraćam jedva sam uspio zapalit, od onda moram palit tako da začepim airbox rukom.
Koji servis mi preporučujete da nije preskupo, frend neki mi reko da idem u autobil

SlowRider:

--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 12:52:59 ---Trenutno ne ide opće jer je rastavljen, čovjek koji mi ga je uvalio kaže da je išo u neki servis i mjenjali su mu rolice, i remen je zamjenio navodno, skuter od prvog dana kad sam kupio ne ide normalno, tj ide sporo, 90-95 max, trebao bi 105-110 ić. drugi dan je isto "normalno" radio, bar je zapalio isprve ali i dalje ide sporo kao i dosad, treći dan neće zaplait ujutro, rastavljam filter, čistim,  fergazer čistim, sve vraćam jedva sam uspio zapalit, od onda moram palit tako da začepim airbox rukom

--- Kraj citata ---

Zasto si uopce kupio skuter kad u pocetku nije bio dobar?

vktr:

--- Citat: SlowRider - 03 Kolovoz, 2008, 12:54:13 ---
--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 12:52:59 ---Trenutno ne ide opće jer je rastavljen, čovjek koji mi ga je uvalio kaže da je išo u neki servis i mjenjali su mu rolice, i remen je zamjenio navodno, skuter od prvog dana kad sam kupio ne ide normalno, tj ide sporo, 90-95 max, trebao bi 105-110 ić. drugi dan je isto "normalno" radio, bar je zapalio isprve ali i dalje ide sporo kao i dosad, treći dan neće zaplait ujutro, rastavljam filter, čistim,  fergazer čistim, sve vraćam jedva sam uspio zapalit, od onda moram palit tako da začepim airbox rukom

--- Kraj citata ---

Zasto si uopce kupio skuter kad u pocetku nije bio dobar?

--- Kraj citata ---
u početku se činio dobar, poslje se ispostavilo da nije dobar.
Kaj sam ja trebo, skuter izgleda ko nov, poveo sam frenda koji tvrdi da se kuži u te stvari, on je to pogledo i reko da je ok, provozao sam se, nisam ga tamo imao gdje gazit 110, i nisam mogo znat da će nakon 2 dana počet problemi ovakvi. učinio sam sve što mi je u moći.
Ali eto uspjelo me sjebat i kaj da ja radim, čovjeka naravno boli qrac,vratit lovu naravno da neće, neće niti servis platit, pa čak ni da podjelimo po pola, i kaj da mu radim, ne mogu mu niš, mogu ga ubit i kaj onda....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju