Tehnički kutak > Tuning skutera

Ugasio se usred vožnje

(1/9) > >>

vktr:
Jučer sam se vozio sa frendom on isto na mom skuter , i skrenemo mi na malo bržu cestu, i bio sam  nekih 5 mminuta  pod ful gasom i skut se jednostavno ugasio sam od sebe, i kad ssam pokušao upalit imao je drukčiji zvuk, ko da se klip raspao ili nešto, ali onda sam ga ostavio 5 minuta, i onda je upalio, jel to nešto opasno ili ga mogu voziti još dok  ne odnesem na servis

Bruno1990:

--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 10:06:56 ---Jučer sam se vozio sa frendom on isto na mom skuter , i skrenemo mi na malo bržu cestu, i bio sam  nekih 5 mminuta  pod ful gasom i skut se jednostavno ugasio sam od sebe, i kad ssam pokušao upalit imao je drukčiji zvuk, ko da se klip raspao ili nešto, ali onda sam ga ostavio 5 minuta, i onda je upalio, jel to nešto opasno ili ga mogu voziti još dok  ne odnesem na servis

--- Kraj citata ---
..hmm..pa da se raspo nebi radio vise :dontknow:..btw.jesi ozračio kočnice,ulje promjenio i rolice izmjerio? :icon_scratch:

vktr:

--- Citat: Bruno1990 - 03 Kolovoz, 2008, 10:21:13 ---
--- Citat: vktr - 03 Kolovoz, 2008, 10:06:56 ---Jučer sam se vozio sa frendom on isto na mom skuter , i skrenemo mi na malo bržu cestu, i bio sam  nekih 5 mminuta  pod ful gasom i skut se jednostavno ugasio sam od sebe, i kad ssam pokušao upalit imao je drukčiji zvuk, ko da se klip raspao ili nešto, ali onda sam ga ostavio 5 minuta, i onda je upalio, jel to nešto opasno ili ga mogu voziti još dok  ne odnesem na servis

--- Kraj citata ---
..hmm..pa da se raspo nebi radio vise :dontknow:..btw.jesi ozračio kočnice,ulje promjenio i rolice izmjerio? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Kočnice nema potrebe, ulje sam nalio kolko je trebalo, rolice nisam mjerio JOŠ

gun_rider:
pajdo prigrija ti se

DaBo:
Može bit da se pregrijao...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju