Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
giannelli:
je, kad smo tankali bile su 2 crtice, stalo je 45kn ilitiga 4l, koliko sam drndu shvatio bio je pun kad je krenuo iz opuzena. Znaci kojih 120-130km sa 4l.
Bilo je tu voznje u dvoje, uzbrdo, proklizavanja kuplunga, ugl voznja do 3/4 gasa. Na punom gasu kaze booo :toothy3:
Drnda:
nije bio pun, falila je crtica odmah nakon sto sam ga natocio, stao sam na okrugloj brojci posto mrzim kovanice jer mi ispadaju iz novcanika :toothy12: :toothy12:
uglavnom, sljedeci put kad budem isao za cavtat, ugradjujem onaj polini sport.
pa jbt kolika je ono uzbrdica :toothy12: :toothy12: :toothy12: najjaci je onaj retard u feliciji sa spojlerom, idiot zakoci tocno tako da ga nemogu zaobici da nemoram stati usred uzbrdice :toothy11:
pregrijava mi se prijenos pa cu morati ono crijevo kupiti koje ide na onu crnu plastiku kako bi mi strujao zrak kroz deklo i hladio
giannelli:
a navines se na uzbrdicu. Najveci vrh, ono brdo povise s bogena je na 147m nadmorske visine, kontam da je pocetak uzbrdice na cca 50-60m nadmorske visine sto cini neku razliku od 80-90m na 600-700m duljine. Nije to toliko strasno :toothy11:
Je je.. Mislim da ti mozda imam to crijevo, ali u najgorem slucaju improviziras, mislim nes ti filozofije. Treba apriliu napravit spremnu na sve, kako je krenulo oko svimeta ces s njom, ako je mogla vespa... :toothy3:
Grale:
Pazi ovo, vožnja 70-90 :toothy12: :toothy12:
Neznaš dal da se više smiješ tome da sat nejde do 90, kao ni skuter realne da nejde tolko, kamoli sa suvozačom :laughing7:
Jbt drnda, nemoj pokazivat potrošnju, budu svi počeli skidat minarelli mašine i stavljat piaggio, pa čak i ja na didreka možda stavim :dontknow:
113 km i samo tri crtice potrošil :o
Drnda:
s obzirom kako je prijenos bio uzaren, dobro je :toothy11:
ako stignem sutra, pokusati cu naci neko crijevo crno da je kao tvornicko pa cu to sloziti..
nikad eto nisam imao problema s time do danas...
slozi i ti srku, i idemo do makarske, pridruziti ce nam se peksy sa svojom srkom isto.. tako da bude 3 srke na meatu... nesto mi je govorio za 2 nedjelje...
brale...sat ide do 80, ali okvirno napuni svoj sat i nabere jos koji kmh, zato i jesam rekao okvirno jer neznam koliko ode preko 80, prosjek voznje je bio 75-80kmh, sa giannelijem sam napravio nekih 60ak kilometara, to je ajmo reci onih u sredini te kilometraze ukupne...tu je bilo sporije brzine 40-70
4 crtica ce nestati na nekih 130-135km, pa se pojaviti koji kilometar opet i onda ostati na 2 sljedecih 30-35km..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju