Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
dule pacov:
Ovi koji mjere potrošnju po crticama su mi najači isto ko i oni koji me pitaju kolko crtica ulja da stave u benzin :toothy12:
Ako dođeš ikad u ZG i napravimo đir od 100km sa 2 litre častim te cijeli dan hranom i pićem po izboru.
Drnda:
mamute, tocio sam u zadnjih mjesec dana barem 12 puta, poznam valjda svoj skuter, ako u toliko tocenja kad nestane 6 crtica natocim 6.2 litra, ili kad nestane 4 natocim 3.97, valjda je to po crtici litar, jel trebam crtati ili sto...
pitaj gianellija koji je bio sa mnom , tj imas njegov post iznad, nestale 4 crtice, natocili 4 litre.. ne gledam u 3mililitra jbt
Mikac21:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Rujan, 2013, 23:57:43 ---nije bio pun, falila je crtica odmah nakon sto sam ga natocio, stao sam na okrugloj brojci posto mrzim kovanice jer mi ispadaju iz novcanika :toothy12: :toothy12:
uglavnom, sljedeci put kad budem isao za cavtat, ugradjujem onaj polini sport.
pa jbt kolika je ono uzbrdica :toothy12: :toothy12: :toothy12: najjaci je onaj retard u feliciji sa spojlerom, idiot zakoci tocno tako da ga nemogu zaobici da nemoram stati usred uzbrdice :toothy11:
pregrijava mi se prijenos pa cu morati ono crijevo kupiti koje ide na onu crnu plastiku kako bi mi strujao zrak kroz deklo i hladio
--- Kraj citata ---
A jesi vidio moje kocenje danas haha :skuteras: brutalna je ta cesta od Dubrovnika do Cavtata,meni se isto cak prijenos pregrije,nece da vuce skuter,jos ovo smece od motorforce remena(necu ga vise nikad u zivotu kupit) kad pocne jebavat,poludim...
Drnda:
umalo je crveni clio najebao , smijao sam se pola putaa po dubrovniku tome :toothy12:
brale, zaboravio napisati da mene ne jebe previse to sat gps, znam da laze nekih 10%, ali mi je previse djecji pisati gps ovo gps ono, ide koliko ide meni dosta, ionako se nisam isao trkati nego iskoristiti slobodnu nedjelju na najbolji moguci nacin :icon_thumright:
dule pacov:
--- Citat: giannelli - 15 Rujan, 2013, 23:52:17 ---je, kad smo tankali bile su 2 crtice, stalo je 45kn ilitiga 4l, koliko sam drndu shvatio bio je pun kad je krenuo iz opuzena. Znaci kojih 120-130km sa 4l.
Bilo je tu voznje u dvoje, uzbrdo, proklizavanja kuplunga, ugl voznja do 3/4 gasa. Na punom gasu kaze booo :toothy3:
--- Kraj citata ---
--- Citat: Drnda-1 - 15 Rujan, 2013, 21:32:41 ---
Bili smo u Dubrovniku danas, napravio 300km , sve skupa sa nekih 80kn, koja kuna gore dole..
voznja 70-90kmh, promijenio je malo zvuk skuter, sada radi malo dubljim zvukom nego prije voznjice ;D
100km i 500 metara ravno 2l potrosio :toothy11:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju