Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Tomi_ZG:
Sumljivo mi to,al ak je istina nemrem se načudit,pa troši manje neg minarelli :laughing7:
Evo meni runner po zegeu troši ravno 5,na povratku iz vt mi je potrošil najmanje do sad,3.7 litri,s tim da je krajnja cijelo vrijeme bila 90-100 po čuki,čak i preko 100 ponekad zalegnut :laughing7:
steeef:
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Rujan, 2013, 22:47:49 ---Sumljivo mi to,al ak je istina nemrem se načudit,pa troši manje neg minarelli :laughing7:
Evo meni runner po zegeu troši ravno 5,na povratku iz vt mi je potrošil najmanje do sad,3.7 litri,s tim da je krajnja cijelo vrijeme bila 90-100 po čuki,čak i preko 100 ponekad zalegnut :laughing7:
--- Kraj citata ---
u supermen položaju si najbrži :toothy3: probaj niz nadvožnjak da vidiš kolki ti je maks spiid :icon_thumright:
kakav minareli bokte,ovo troši manje nego moja kosilica
Drnda:
gianelli moze potvrditi, svaka crtica je tocno litar kod mene, uglavnom, falile su 4 crtice, nalio sam tocno 4litre, a kad sam dosao po njega, imao sam na satu oko 98km i falile su 2 crtice ,a u povratku kuci mi je druga crtica nestala tocno na 100km i 500 metara, testirao sam vise puta i stvarno je tako.. nadao sam se potrosnji od 3.5 ali ovo je i mene iznenadilo...
Tomi_ZG:
Daj mi reci koji si čok stavil,ak može link sa sc-a il attacka,znam da ima onaj s polugom al to mi je bez veze jer treba svaki put ruku zavlačit do karba,ja bi na sajlu al znam da treba posebno kupit sajlu a posebno onaj dio kaj dođe na karb,priča se da ne pašu sve kombinacije pa da sam ziher
Drnda:
ja sam uzeo onaj motoforce koji ide direkt na karb, onaj sa polugom, ne volim sajle i gluposti, sto manje stvari, manje se moze pokvariti.. uglavnom, nakon zamjene ne pali mi bez gasa , trebam dati malo gasa i drzati ga iako je cok podignut, i onda nakon par sekundi spustim, i oke radi..
mislim da je cok oko 12 eura na attacku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju