Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
slagao sam puuuno skutera, i raznih kombinacija iz vise marki i gluposti.. i jedino je SR skuter od 50ccm koji mi odgovara voznim osobinama.. odlican polozaj, relativno lagan, tvrd i okretan za ganjanje, a ok base setup je slozen, tako da se i leader skuteri muce jako po manjim sredinama da drze korak...
ajlavsrku:
točno to,dosta sam skutera voza,al nikad mi nije nijedan lega ko sr sta se tice voznje,predobro mi lezi,idealan mi je položaj s obzirom da sam 185 visok a on pari cili mali,ovjes,kočnice,stvarno me je oduševija ima 5 godina,i odma sam ga uzea,i evo peta godina u mene vec,sad slazem malo jaci base,dr evo i nardo,te popratni svi djelovi,od radilice,karba itd..i idalje mi je napet i nema sanse da ode ca od mene,ima san ponuda i sve al ne ne :)
steeef:
onda su to neki losi leaderi,pogotovo ako se radi o 200cc.
Drnda:
125-200, a u gradskoj voznji ti je start i medjuubrzanje i najbitnije, ionako skocis do 70-80kmh i kocenje, a tu mi nijedan nije pobjegao, u startu mi nijedan nikad nije otisao ispred, a ovako od 60 ili koji kmh vise sustizu, ali tada vec ides prema kocenju...
znas i sam da se u malim bocicama krije otrov :toothy11:
mogao bih opaliti koju slikicu kad pobrisem sa oba dvokotaca prasinu :laughing7:
steeef:
125 vjerujem,al za 200 ne..razlika 125 i 200 je nebo i zemlja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju