Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Danijel4x4:
ja vjerujem...narocito ak se 50-ka utrkuje, a 200-tka pomalo... :toothy9:
Drnda:
a ima mi frend 200 serijali sa 4roadom, znam valjda kako mi se skuter ponasa, vxa jede do 70 bez problema ( novog, starog sam dosta vozio, ali nikad nisam usporedjivao jedan uz drugi), po gradu je bitna ciklistika, a runner uvijek tu kaska za srkom
giannelli:
Sport kit s jednom karikom, 19karb i yasuni r uz variomat je po meni dobra kombinacij na piaggiu za konkurirat leaderu, no pedesetka ima svoje prednosti zbog lakoce i boljeg odaziva gasa. Logicno da je leader brzi jaci, no zbog manjka agilnosti cesto ostaje behind. :glasses9:
--- Citat: ajlavsrku - 20 Ožujak, 2015, 10:22:50 ---to sam i ja sebi reka da je nikad necu prodavat,ima nešto u njoj sta me veže za nju,neznam baš da je prodam pa da je vidim na cesti hmmm tesko da nebi zva nazad da mi je proda :)
--- Kraj citata ---
meni je spas sto sam svoju prodao dobrom poznaniki kojeg vidjam skoro svaki dan, tako da sam informiran sto se dogadja sa skuterom. Nije kao da cekam dan kad ce cvikad pa da pregovaram s njim hehe nego eto, bio sam uvjeren i jos uvijek sam da klip treba ici novi pa sam lagano kuriozan sto ce biti dalje. :toothy3:
Grale:
--- Citat: steeef - 21 Ožujak, 2015, 10:13:17 ---onda su to neki losi leaderi,pogotovo ako se radi o 200cc.
--- Kraj citata ---
To su ovi koje drnda servisira, pa odma baci i rejs, niš čudno da ih dere sa srkom ;D
Drnda:
ne servisiram bas 4t, eventualno promijena potrosnog materijala, nemam volje se previse zezati kad ima pedesetki more...
sad po kisi do izrazaja dolazi mrtva zadnja guma, svudgdje bjezi guzica van, nema nista jace nego u zavoj uci da izbaci guzicu i tako nastaviti a svatko uz cestu spreman potrcati ako se prolijem :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju