Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
Ah sto su ovi skuteri zarazni.. u ovih tjedan zadnji sam sigurno 300km natukao ovako da ubijem dosadu..
Gumama je osma godina starosti, a maloprije nakon ganjanja na dodir su kao žvaka, iako ostaje 1cm do ruba gume, nemoguce je dovesti do potpunog ruba ( dimenzija 140 zadnja) iako drzi super, osjetim kako u dubljim nagibima postupno pusta, iako nikako da potpuno klizne ( barem ne prednja)... u zadnjih par dana kako je u par ulica stigao novi asfalt, poceo sam odbrojavati kilometre do totalke.. :laughing7:
giannelli:
slusaj mene, nikad nemoj to prodavati. ja evo vec 7.mjesec da zalim sto sam svoju prodao. :sad3:
Drnda:
Ma ostaviti cu je za sebe, predobro je slozen skuter da bi je dao za sitnis... Izmjenjujem se svaki dan sa drugim dvokotačem pa nikome jasno sto se događa :toothy12: :toothy12:
Trebam sad kad se zavrse druge bitne obaveze krenuti u izradu balansirke za kotace da sam miran po tome pitanju barem
giannelli:
meni je zao skutera nemas pojma.. ali tjesi me jedina cinjenica da sam ga prodao za 500€ i za 500€ kupio beverly 200 :toothy12: :dontknow: :glasses9:
ajlavsrku:
to sam i ja sebi reka da je nikad necu prodavat,ima nešto u njoj sta me veže za nju,neznam baš da je prodam pa da je vidim na cesti hmmm tesko da nebi zva nazad da mi je proda :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju