Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (35/93) > >>

nrgmc2-tuning:
Sa tim sportom i u startu i u krajnjoj mu moraš otići da te više ne ulovi 125vx  :toothy3:

Drnda:
a ono, nemogu reci da je ustelan, okretaji jesu kako bi trebali biti, karb jos malo trebam postelati sada, ali opet 70 base i vx, neznam bas da je base jaci , ipak vx ima 15ks mislim...
mozda je fora i u tome da frend na vxu ima 40 i koje sitno kilo, dok ja imam nekih 75  :laughing7:

Drnda:
danas planirao ici do Dubrovnika ponovno sa srkom, ali eto, kisa bila dole pa se odlucio na put u Makarsku..
Ukupno napravio 150km, potrosnja (do cepa pri polasku, i pri povratku na istoj benzinskoj u Opuzenu) 4.86l, ali eto, zaokruzimo na 5, ispada oko 3.4-3.5 litara, prosjecna voznja 70kmh, ali posto smo stali i kroz svako mjesto do Makarske skoro, klanje po uzbrdicama i ganjanja po zavojima, 10ak km makadama i par semafora ( radovi na cesti), pa tu naravno na zadnji i malo zabacivanja guzicom po makadamu, pola puta po kisi i tako.. skuter detaljno opran i predjen wd-om spuh, jer je bio potpuno bijel prije pranja  :laughing7: :laughing7:

zrakoplovac:
prva liga, to volim kad se vozi, a ne samo čuning  :icon_thumright:
nadam se da će i moj ove god vidjet magistralu uz more, doduše malo sjevernije  :laughing7:

Drnda:
u garazi je previse vozila , moram svako malo izvesti na voznju, ako nista radi akumulatora   :laughing7: :laughing7:
a ono, ovi likovi ovdje su cudo, svatko tuner ili voli motore i voznje, a kad se treba ici, svatko ima 100 razloga, od vremena, duzine puta, moguceg kvara..
da ja tako razmisljam nebi isao dalje od onoga odakle ga mogu gurati  :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju