Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
zrakoplovac:
--- Citat: Drnda - 22 Veljača, 2014, 18:47:16 ---u garazi je previse vozila , moram svako malo izvesti na voznju, ako nista radi akumulatora :laughing7: :laughing7:
a ono, ovi likovi ovdje su cudo, svatko tuner ili voli motore i voznje, a kad se treba ici, svatko ima 100 razloga, od vremena, duzine puta, moguceg kvara..
da ja tako razmisljam nebi isao dalje od onoga odakle ga mogu gurati :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
istina... :drunken_smilie:
sad mi se tak vozi, al brijem da do Uskrsa niš od vožnje, kaj zbog faksa, kaj zbog vremena vani...
a onda za početak sezone bude pala neka vožnjica do Trakošćana i tak, jer nemrem više bit doma i sjedit stalno aaaaa :redface:
budem tu objavil kad pem pa me baš zanima kolko budu interesirani haha :toothy11:
ajlavsrku:
--- Citat: Drnda - 23 Siječanj, 2014, 19:49:45 ---rekao mi je frend ( bivsi vlasnik) da je uzeo sa sipa sprej, tako da moram naruciti i ja onda...
mogao si se zaletjeti do makarske jedan lijep dan, pa da popijemo kavu... ja bi ubio 150ak km, a i tvoja bi rastegnula noge :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
jel ti meni da protegnen motor do makarske?
Drnda:
zar ti je problem, danas je bilo lijepo, iako sada grmi i pada kao iz kabla :toothy12: :toothy12:
btw trazim dobru dusu koja ce mi reci gdje ima kupiti perforirane cijevi za prigusivac, izludi me zujanje pri voznji ::)
nodius:
--- Citat: Drnda - 22 Veljača, 2014, 21:24:56 ---zar ti je problem, danas je bilo lijepo, iako sada grmi i pada kao iz kabla :toothy12: :toothy12:
btw trazim dobru dusu koja ce mi reci gdje ima kupiti perforirane cijevi za prigusivac, izludi me zujanje pri voznji ::)
--- Kraj citata ---
dobro si se sitia to prominit vise :icon_biggrin:
Drnda:
najsmijesnije je sto kad sam vozia prije 2 dana onaj runner sa mhr replicom, jerko me pita kao, jel je treba popravit, jer ne vrti :laughing6: :laughing6: :laughing6:
sjetia se dana kad sam okolo sa nardom likovima prosipao pricu da imam turbo pa zato dobro ide :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju