Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (34/93) > >>

Drnda:
rekao mi je frend ( bivsi vlasnik) da je uzeo sa sipa sprej, tako da moram naruciti i ja onda...

mogao si se zaletjeti do makarske jedan lijep dan, pa da popijemo kavu... ja bi ubio 150ak km, a i tvoja bi rastegnula noge  :icon_biggrin:

ljubo46:
ja sam yasunija pobojao sa bezbojnim lak sprejom iz bauhausa i evo drži vec godinu dana taj lak...i 6000km...
jedino je na grani izgorio jer je veca temp...ali da ne tamni to je nemoguca misija na 2t...
osim kromiranja :icon_thumright:

Drnda:
ovaj ni na grani nije izgorio, sve je stvarno kao iz tvornice, jedino sam ga ili zagulio, ili neznam, i zelim to rijesiti dok je jos uredan...

Grale:
Duplicolor košto ljubo kaže, onaj iz bauhausa :icon_biggrin:
85 kn piksa, i odličan je, meni je zx cijelu sezonu izdržo bez hrđe :icon_thumright:

Drnda:
ma imao sam taj i na grani traje prvo ganjanje lak, ovaj sa sipa je ocito otporan i na to, cim drzi ovako dobro.. da nije taj mali dio bez laka ostao, nebih trebao ni gledati na njega...

jedno pitanje, posto mi prednja guma kroz dan izgubi 1bar pritiska, moze li se onom vrucom gumom zakrpiti bez skidanja felge sa skutera, ja nisam nasao gdje dusi, a nemam bas ni volje rastavljati... zasad pumpam prije voznje i drzi me taj dan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju