Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
nodius:
--- Citat: Drnda - 23 Siječanj, 2014, 00:36:06 ---izgubi antifriza malo, ali ne slini nigdje, barem ne na termogrupi, to moram ispitati, ali nalio sam danas jako malo, i sve se cini oke... napravio 40ak km...
Andjelic je bio sa vxom i stvarno, u startu kao da imam 3x jaci motor, pobjegnem mu i onda me od 50kmh krene loviti, nezz kolika je krajnja ali i to cu izmjeriti...
a ti nodius, stoji li i dalje ono da idemo u dubrovnik za 2 tjedna sa skuterima ?
--- Kraj citata ---
pa cisto sumljan, ispiti 3.2. 10.2. 12.2. 17.2, ako dodjen doma, idemo ako bude lipo vrime :icon_thumright:
Drnda:
mrzim ove mc29, e po kisi, zadnji kraj mi nije problem kad pobjegne, ali u debilno malome nagibu mi pocne prednji kraj onako kliziti, kao da grebe jos malo prije nego skroz ode, mozda je to zato jer zadnju ugriju sami startovi i uvijanja, a prednju bas i nema sto... ali eto, za kisu nisu...
btw, i danas iskoristio sat vremena dok je kisa stala pa sam nabio par kilometara, uveo ga u garazu i kvalitetno ocistio spuh te presao wd-om
usput pitanje, ima li kakav dobar prozirni temperaturni sprej koji ostaje proziran, a ne da krene tamniti ili guliti se nakon par kilometara
ajlavsrku:
sve je to nula mozda neki sprej i drzi neko vrime al lak pocne pucat i zutit tako da brisat krpicom i wd-om i dalje :)
Drnda:
prije nego sto sam ga kupio je bojan, i izgleda kao iz tvornice, ali mi se tocno ispod magneta zgulio lak pa bih osmirglao kompletan spuh i obojao ga nanovo.. ovaj koji je na njemu je ocito otporan na sve, jer mu ima godinu dana i tek prije par dana sam to primjetio, iako ga redovito cistim i podmazujem, htio bih da ostane kao nov
ajlavsrku:
ja sam sebi ispolirao reversa i uvik samo prebrisat ga i to je to,i sad cu nakon god ipo skoro tek ga ponovo ispolirat,mislija san i ja uzet neki lak za hiper-ultra-velike temperature tako da izdrzi da ga moram manje pazit al san od dosta ljudi cua da je to za *urac sad neznan :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju