Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (22/93) > >>

Tomi_ZG:
Makni vezicu i stavi duže šarafe za drvo,ja sam tak napravil nedavno jer su mi svi navoji u onoj plastici bili ra#jebani i svi originalni šarafi su se vrtili u krug,sad drži.

Drnda:
to cu uraditi kad budem trebao cistiti filter zraka, neka sada ovako, nemam vremena za nista , sezonac jbg, svaki dan se radi, danas dosao ranije pa stavio senzor temp originlal od aprilije, jer je bio od gilere zabunom kupljen, stavio brojac okretaja i radnih sati, te nadolio antifriz koji mi se prolio pri izmjeni i dopunio ulje, jer tko zna kad cu stici opet

zrakoplovac:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Listopad, 2013, 23:13:15 ---Makni vezicu i stavi duže šarafe za drvo,ja sam tak napravil nedavno jer su mi svi navoji u onoj plastici bili ra#jebani i svi originalni šarafi su se vrtili u krug,sad drži.

--- Kraj citata ---
ja sam te šarafe na airboxu trajnije rješil,
izbušil sam rupe na fi 6,i zavrnul sam unutra trio matice za šarafe M4,i naravno,zaljepil sam ih loctiteom...
sad mogu zategnut tak jako da poklopac bude hermetički zatvoren  :zubo:

nodius:
kako radi taj tto :icon_scratch: :toothy9: :toothy9:

Drnda:
toliko dobro radi da sam skuzio da mi trebaju mrvicu lakse rolice, a sada su mi 5.3, znaci 5.1 bi trebale biti pun pogodak...
brz je u ocitavanju okretaja, montirao sam sve za nekih 5 minuta, a 4 sam se jebao sa provlacenjem zice kroz plastike bez skidanja istih...

uglavnom, evo moram reci, skuter mi do nekih 40-50 kmh na otvaranje full gasa ide na 10 200-10 500 rpm, nakon nekeih 50 kmh se ti okretaji spuste na 9200-9500 i tu drzi, ode do 80kmh koliko sat pokazuje i nakon toga pocinje dizanje okretaja , znaci nekih 200rpm jos poraste u maximalnoj.. moram malo lakse rolice da ispeglam te okretaje...

dizna je trenutno 72, ler je 32 koja je mrvicu mala, igla je na predzadnjem zubu od dole ( nije palio iz prve ni topao ni hladan dok je bila na sredini, taj zub nize danas je rijesio problem)
a potrosnja.. nezz jos, tek sam 30 km napravio i tek je pala razina za crticu nize , tako da mislim da je oko 3 mozda.. vozim full gas na posao i s posla, pa i da 4l trosi, ja bih bio prezadovoljan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju