Tehnički kutak > Garaža

Opuzenski Sr 50 R

<< < (23/93) > >>

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Listopad, 2013, 20:21:07 ---toliko dobro radi da sam skuzio da mi trebaju mrvicu lakse rolice, a sada su mi 5.3, znaci 5.1 bi trebale biti pun pogodak...
brz je u ocitavanju okretaja, montirao sam sve za nekih 5 minuta, a 4 sam se jebao sa provlacenjem zice kroz plastike bez skidanja istih...

uglavnom, evo moram reci, skuter mi do nekih 40-50 kmh na otvaranje full gasa ide na 10 200-10 500 rpm, nakon nekeih 50 kmh se ti okretaji spuste na 9200-9500 i tu drzi, ode do 80kmh koliko sat pokazuje i nakon toga pocinje dizanje okretaja , znaci nekih 200rpm jos poraste u maximalnoj.. moram malo lakse rolice da ispeglam te okretaje...

dizna je trenutno 72, ler je 32 koja je mrvicu mala, igla je na predzadnjem zubu od dole ( nije palio iz prve ni topao ni hladan dok je bila na sredini, taj zub nize danas je rijesio problem)
a potrosnja.. nezz jos, tek sam 30 km napravio i tek je pala razina za crticu nize , tako da mislim da je oko 3 mozda.. vozim full gas na posao i s posla, pa i da 4l trosi, ja bih bio prezadovoljan

--- Kraj citata ---
naruci i meni, imas link na fejsu :icon_biggrin:

Drnda:
bez brige...
uglavnom, evo sad bio na picu, i idem nakon pola sata upaliti skuter i nakon par kurblanja tek upali... jel moguce da je problem ler dizna koja je 32 i na skroz zategnutome saraficu ima samo 1600 okretaja na leru

nodius:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Listopad, 2013, 21:59:11 ---bez brige...
uglavnom, evo sad bio na picu, i idem nakon pola sata upaliti skuter i nakon par kurblanja tek upali... jel moguce da je problem ler dizna koja je 32 i na skroz zategnutome saraficu ima samo 1600 okretaja na leru

--- Kraj citata ---
u mene je od ona 2 karba bile 55 i 60, al msm da i moj slabo sastavlja kurbla doslovno prebrzo pada, nove karike ne ginu :dontknow:

Tomi_ZG:
Drnda koji centralni imaš na tim 5.3 rolicama? Ja si isto nekaj razmišljam uzet taj spuh samo ga nebi puno vrtil,kak se ponaša oko tih 9500 okretaja,jel dobro vuče s obzirom da svi govore da treba tjerat preko 10

nodius:

--- Citat: Tomi_ZG - 21 Listopad, 2013, 22:32:55 ---Drnda koji centralni imaš na tim 5.3 rolicama? Ja si isto nekaj razmišljam uzet taj spuh samo ga nebi puno vrtil,kak se ponaša oko tih 9500 okretaja,jel dobro vuče s obzirom da svi govore da treba tjerat preko 10

--- Kraj citata ---
ako uzmes taj spuh, moras na stelung kod drnde :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju