Tehnički kutak > Garaža
Opuzenski Sr 50 R
Drnda:
imam problem, 40ak metara od mjesta gdje mi je stao skuter su bojali konstrukciju bijelom bojom, i naravno, vjetar je nosio prasinu, te imam po skuteru i jakni bijelih tockica... za jaknu mi nije toliko bitno, jer postoji kemijsko na zimu, ali kako skinuti sa plastika te bijele tockice, bez da unistim crnu boju
Josip-98:
Aceton,otidi na samoposluznu praonicu pa toplon vodon probaj isprat i onda kasnije malo paston za poliranje plastika :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Drnda:
hrapava crna je u pitanju, znaci mat.. bojim se da ne sj**** originalnu boju miniwashem, a ako skinem tu bijelu koja se primila, vjerojatno ce se skinuti i crna na kojoj je :icon_scratch:
Drnda:
Moze li mi netko potvrditi da li su gurtner dizne i dellorto dizne identicne ( pri tom mislim da 75 gurtner je iste velicine kao 75 dellorto)
problem je sto sam umjesto 66 stavio 75 diznu, i opet imam isti problem sa gusenjem, a neznam hocu li ovih dana imati vremena skinuti magnet i namotaje da vidim da li je semering u pitanju, uglavnom, necu je voziti dok to ne rijesim..
recimo vozim jednim gasom 70kmh, i odjednom osjetim pad okretaja i snage, te uspori postupno na 60.. i preko rupe kad predjem samo se zagusi..
usput ako netko zna, nek napise dimenzije semeringa radilice, da znam odmah nekome reci ako bude do njega
Drnda:
nije bilo do dizne ni semeringa iako sam sve to novo promijenio, problem je bio u airboxu, tj vuklo je na poklopcu zrak, problem sam rijesio sa vezicom, tj sa njom stegnuo da to drzi oke, kad vec sarafi to ne rade kako trebaa...
montirao brojac okretaja i radnih sati, motor na startu razvrti na 10 500 i to pada na 9800 i tako stoji, sutra cu znati kako se ponasa na vecim brzinama i ful gasu, tj razvrtavanju, po satu od auta ide 100kmh ravno, frend iza mene autom isao neku vecer..
uglavnom, zadovoljan sam svime, nemam nikakvih problema...
ali ipak cu skuter staviti u prodaju jer bih trebao kupiti KTM 625 SMC, tako da je ipak zrtva potrebna...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju