Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco - CUdan zvuk na visokim okretajima

<< < (4/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 02 Kolovoz, 2008, 21:12:44 ---Nemojte se se igrati sa cudnim zvukovima jer sam se par puta opekao...

btw imam ti ja torsion controller koji sam greskom kupio

--- Kraj citata ---

Imaš još koji za mog Roxa?  :icon_tongue:

SlowRider:

--- Citat: dhorvat2 - 29 Kolovoz, 2008, 14:32:35 ---
--- Citat: SlowRider - 02 Kolovoz, 2008, 21:12:44 ---Nemojte se se igrati sa cudnim zvukovima jer sam se par puta opekao...

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nemam za minarelli imam za piaggio koji sam greskom kupio.... nisam ga mogao naci neko vrijeme i sad sam nasao.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 29 Kolovoz, 2008, 16:11:03 ---
--- Citat: dhorvat2 - 29 Kolovoz, 2008, 14:32:35 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Nemam za minarelli imam za piaggio koji sam greskom kupio.... nisam ga mogao naci neko vrijeme i sad sam nasao.

--- Kraj citata ---

Kupio danas u Piaggio Centru u Zagrebu, 40 kn. Ljepše ubrzava al sam zgubil na krajnjoj nekih 7-8 na sat. Valjda neda da se polutke rašire do kraja... sve u svemu solidno  :icon_thumright:

BTW. može biti ležaj primara, al više mi zvuči ko popigane polutke ili tak neš. Probaj zvadit dekl i na nogarama ga stisnut na okretaje pa možda vidiš unutra kaj se događa.

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 30 Kolovoz, 2008, 00:30:15 ---Kupio danas u Piaggio Centru u Zagrebu, 40 kn. Ljepše ubrzava al sam zgubil na krajnjoj nekih 7-8 na sat. Valjda neda da se polutke rašire do kraja...

--- Kraj citata ---

On pojaca djelovanje centralnog federa jer ga stisne dodatno za onoliko koliko je torsion controller sirok. Zbog toga je krajnja manja. Stavi teze rolice ili meksi centralni....

stardust:
napokon su zamijenjeni centralni feder i remen i zvuk je hvalabogu nestao..znaci ili je bilo do remena ili do centralnog,,
trebalo bi josh probat vratit stari centralni pa vidjet tocno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju