Tehnički kutak > Tuning skutera

Kymco - CUdan zvuk na visokim okretajima

<< < (3/5) > >>

stardust:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Kolovoz, 2008, 20:10:09 ---
--- Citat: stipe - 02 Kolovoz, 2008, 20:03:37 ---meni ima slican zvuk, isto se javlja priko 60tak... lezaji u prednjem kolu...

--- Kraj citata ---

Moguce, ali u njegovom slucaju (pretpostavljam) na naglo pustanje gasa (smanjenje okretaja) zvuk nestane iako je brzina ista

--- Kraj citata ---

da,zvuk se javlja samo pod full gasom  na visokim okretajima iznad 65-70,cim pustim gas ili se skuter vrti na niskim/srednjim okretajima zvuka nema,
cini se nista od mojeg izleta...necu riskirati nista

3alfa3:

--- Citat: stardust - 03 Kolovoz, 2008, 13:24:14 ---
--- Citat: stipe - 02 Kolovoz, 2008, 20:03:37 ---meni ima slican zvuk, isto se javlja priko 60tak... lezaji u prednjem kolu...

--- Kraj citata ---

Moguce, ali u njegovom slucaju (pretpostavljam) na naglo pustanje gasa (smanjenje okretaja) zvuk nestane iako je brzina ista

--- Kraj citata ---

da,zvuk se javlja samo pod full gasom  na visokim okretajima iznad 65-70,cim pustim gas ili se skuter vrti na niskim/srednjim okretajima zvuka nema,

--- Kraj citata ---

Kontrafeder je to...

stardust:
thnx 3alfa3..feder ima nekih 14000
probat cu nabavit feder od malossija za piaggio jel znam da pase na krmka da ne moram kupovat original..
imam i zeleni malossi doma ali mi je preslab tj. dobar je dok se deklo jako ne zagrije al kad se zagrije  onda imam pad performansi

stardust:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Kolovoz, 2008, 16:40:23 ---
--- Citat: stardust - 03 Kolovoz, 2008, 13:24:14 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Kontrafeder je to...

--- Kraj citata ---

evo kupio i stavio jucer malossijev torssion control i opet isto..zvuk je i dalje tu  :-[
feder osim manjih znakova habanja na donjoj povrsini na oko izgleda dobro i u ravnini je
ima li neko ideju sto bi to josh moglo biti ako nije do federa???
cuo sam da bi moglo biti do remena pa sam njega mislio zamijeniti jel je stvarno mlohav vec i skoro da se dodiruju gornja i donja povrsina remena tj. bez problema spojim gornji i donji dio remena sa dva prsta

igor.sb:

--- Citat: stardust - 28 Kolovoz, 2008, 16:23:43 ---cuo sam da bi moglo biti do remena pa sam njega mislio zamijeniti jel je stvarno mlohav vec i skoro da se dodiruju gornja i donja povrsina remena tj. bez problema spojim gornji i donji dio remena sa dva prsta

--- Kraj citata ---

nema to veze, on mora biti tako labav

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju