Tehnički kutak > Tuning skutera
Kymco - CUdan zvuk na visokim okretajima
stardust:
naime kad pređem granicu od 65-70 počne se čut zvuk tipa kao kad se vesmasina okrece ili centrifugitra
znaci ne prede jednoliko masina onak vuuuuuuuu neg se cuje onak vau-vau-vau-vau u razmacima od pol sekunde..
jel ko zna sto bi to moglo bit?
skut vuče jednako i osim toga sve ok al pošto mislm za par dana na malo duzi put sa njim
zanima me dal bi to mogla bit naznaka nekog moguceg kvara ili o cem bi se moglo radit?
Crazy Kuree:
tako u mene bude kad pređe 100Km/h, jel serijala i koliko sei prešo? moguće da ti ležajevi u banani
3alfa3:
--- Citat: stardust - 02 Kolovoz, 2008, 19:08:47 ---ne prede jednoliko masina onak vuuuuuuuu neg se cuje onak vau vau vau vau u razmacima od pol sekunde..
--- Kraj citata ---
Najvjerojatnije vibracije od federa kontrasta koji u tom stisnutom polazaju nije "balansiran" jer je torziono uvinut.
stardust:
nije serijala vec 85cc...nadam se da nisu lezajevi..
da su lezajevi mislim da bi zvuk bio puno brže frekvencije il se varam?
3alfa3:
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Kolovoz, 2008, 19:12:31 ---tako u mene bude kad pređe 100Km/h, jel serijala i koliko sei prešo? moguće da ti ležajevi u banani
--- Kraj citata ---
Nebi to bili lezajevi jer radilica se na tim okretajima vrti i na manjim brzinama, a on kaze da je problem samo na visokim brzinama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju