Općenito > Oprema
KACIGA !!
JogFromYamaha:
Kaaciga ti je ko cipela, ne kupujes sto lijepo izgleda vec. Ono sto paše.
Otidi u trgovinu i nek si proba vise modela, nesmije te na kosi tiskati, na celo, na jagodicne kossti. Ako tisce forma kacige ne odgovara glavi. Kciga se kupuje obavezno na knap, znaci mora biti knap jer se svaka kaciga razradi i onda pase na glavu. Ako kupis koja je labava u startu kasnije ce se izvrtati na glavi i ne nudi zastitu.
balki:
Imaš u Njuškalu dosta tih manjih ženskih kaciga. Ekipa kupi kao i ti pa ih cura prevari s kumom il najboljim prijateljem pa je se rjesavaju jeftino jer ih podsjeća na nju :laughing7:
ivano_007:
--- Citat: balki - 22 Lipanj, 2022, 13:05:01 ---Imaš u Njuškalu dosta tih manjih ženskih kaciga. Ekipa kupi kao i ti pa ih cura prevari s kumom il najboljim prijateljem pa je se rjesavaju jeftino jer ih podsjeća na nju :laughing7:
--- Kraj citata ---
To iz iskustva ili? :icon_biggrin:
Odeš u dućan i kupiš neku kacigu u cjenovnom budžetu kojeg si zacrta. Ako sam na knap, rađe kupim malo veću, kupio sam tako 2 kacige na knap i okej su na kraćim relacijama, ali na dužim relacijama ubijaju i nikad se nisu razradile pa sam ih prodavao u roku par mjeseci. Znam za slučaj da su u Globala u Splitu čovjeku prodali 2 kacige veličine L, da bi se na kraju ustanovilo da čovjek nosi S ili XS, to je već problem kad se falije za 3 veličine od odgovarajuće. Izmjeri opseg glave poviše očiju s onim krojačkim metrom i znati ćeš otprilike koja veličina treba djevojci.
Corector:
Nevjerojatno koliko se oprema brzo haba kad se vozis. Doslo vrijeme za nesto novo. Isprobano preko 30 kaciga. Nije bilo lako naci savrsen kalup.
Deki.:
Opa Schubert.
Ima se može se
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju