Općenito > Oprema
KACIGA !!
Corector:
Mora se.
Ne mozes je posuditi/naslijediti niti naci na otpadu. :dontknow:
Poggiali:
mene schuberth malo razocarao, pola slova se odljepilo u par mjeseci i naljepnice schuberth na unutrasnjosti, kod prvog skidanja lajnera puko pipac koji drzi onaj donji "donut", guma se dost brzo pohabala, ona kaj dihta uz vizir... pinlock poceo da pusta u prvoj godini isto.. kad sam im reklamirao jer kaciga ima 5 god garancije, onda bi oni da ja na svoj trosak saljem u tvornicu kacigu, reko aj bok... aj dobra je jedino kaj je tiha (c3 pro), al da sam znao iso bi na Shoei...
Inace me HJC odusevio kolko je ok kaciga za cijenu bila... is max 2
Corector:
Nemres preci bas samo tako na drugog proizvodjaca ako ti kalup odgovara savrseno. Probao sam ih skoro sve i najbolje je kad imas veliki broj kaciga pri ruci, gdje odmah zapazis svaki detalj glede kalupa. Schuberth i Shoei su razliciti po tome, makar ima modela koji bi mogli biti veoma slicni, ali je vrlo vjerojatno da ces imati touring/race kacigu/flip.
Meni je prioritet elementarni korak - da savrseno "klikne" na glavu. Odmah iza toga je buka i da nema nikakvog nepozeljnog propuha.
Niti jedan pinlock nije savrsen. Naravno, kaciga ne smije imati neke trivijalne propuste.
Veoma mi se svidjela Scorpion Exo1400 evo i Exo R1 od ostalih. Bas je jedinstvena unutrasnjost i ostavlja odlican dojam. Potruditi cu se dobiti info iz prve ruke kakva je u praksi.
Poggiali:
ne znam, ja sam nekad imao shoei i stvarno mi je odlicno sjedala, onda sam slucajno probao hjc i stvarno mi isto pase, suberth ima malo drugaciji kalup, ali nije mi on problem, ok je, dobre su po pitanju buke, naravno opet ako ti vjetrobran reze u glavu nebu ni ona onda savrsena...
ak nisi, regaj kacigu na njihovu stranicu imas 5 god garancije, i ak je kod nas kupljeno klao budes prodavaca, a ne ko ja iz njemacke, pa se hebi sa dostavom... mada je na helmexpress bila jeftinija 100€ nego kod sepica :/
Corector:
Pao test na turbuletnom i bucnom kisnom vozilu sa Shoei GT Air 2.
Pa sunce ti hebem sto sam toliko vremena proveo u srednjoj klasi???? Znaci otreso bi jos duplo vise para sada za kacigu (doduse postalo je neizbjezno) ali ovo je cudo i u gradu. :headbang: :headbang: :headbang:
Ako je Schuberthu mana trosenje natpisa, di ces onda bolje mane, za ostalo se ne sekiram s gustom ce se kupit.
Jos se u meni na sekundu u jednom momentu javio onaj sirotinjski crv koji mi je govorio: pa svaka kaciga ima spuzvu, di tu moze biti razlika, kupi jeftino, al dobro. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju