Općenito > Oprema
KACIGA !!
3alfa3:
--- Citat: PchelaUbica - 26 Srpanj, 2021, 16:36:25 ---Ja sma imo slucaj da mi je kaciga pritiskala celo u trgovini cim sam ju stavio.(do boli). I svejedno se odlucim na tu velicinu jer broj veca kaciga mi je imala malo lufta da bi ju mogao okretati malo lijevo i desno.
Narucim isti model i isti broj od te sto me stiskala. Dosla kaciga stavim na glavu kad ono nema pritiska na celo. Jedino sto sam ju kod kuce oblacio bez podkape. Ugl nakon nekog vremena se oblikovala da me vise nigdje nije stiskala. A bila je bas na knap
--- Kraj citata ---
cudna situacija, osobno bi odmah prekrizio tu kacigu zbog kalupa/oblika.
Podkapa doda toliko malo da je nebitno, nije do podkape.
Deki.:
--- Citat: 3alfa3 - 26 Srpanj, 2021, 16:30:47 ---
--- Citat: Deki. - 26 Srpanj, 2021, 16:04:44 ---Teško da ćeš u trgovini osjetit da te kaciga žulja ili nabija dio glave.
--- Kraj citata ---
15 min na glavi (da dugo je, al jbg) ce najcesce odgovorit na to pitanje
kako ti je problem bila nakon 20km, a ne nakon 20min u ducanu? 20km je otprilike 20 minuta voznje.
--- Kraj citata ---
U dućanu me stiskala lagano brada. Ali pošto veće nisam našao rekoh kupujem. Već sam se isprakso u struganju stiropora
PchelaUbica:
Da ali eo ta mi sad toliko savrseno pase da sam prezadovoljan.
A vidim sad i da se mogu mijenjat obrazine itd. Mozda je nesto drukcije bilo unutra. Pojma nemam
Probao sam bio i modele od ls2. Jedna mi pasala odlicno. Drugi model od iste marke nema sanse.
Deki.:
Dosta znači potkapa.
Na Daineseu sam nedavno skrojio i sašio novi tapecirung od materijala za krovni tapecirung auta. Kaciga me više ni trunku ne žulja i full je udobna. Moram je isprobat na većoj ruti 50km+
Fićo98:
Pozdrav društvo, trebao bih pomoć u vezi kacige. Planiram curi nabaviti kacigu a ne kuzim se u to imate li mozda kakve prijedloge za kakvu kacigu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju