Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (8/79) > >>

Reponja:
Ajde provjeri na vezanju ima li E ili DOT certifikat (ove slike sa neta si stavio sa DOT-om), da znaš vratiti prije probavanja ili ne...

Neupućenima: Dot je američki standard kvalitete kacige koji se ne priznaje u Europi (pa ni kod nas), gdje je na snazi E. Dakle, plavac može (i hoće) naplatiti kaznu kao da i nemaš kacigu + isključenje iz prometa + (vjerojatno opravdano) vrijeđanje službene osobe. Odmah uzeti E i sačuvati si živce i novce. Teoretski, ništa osim zadovoljavajućeg E-a se nebi smjelo moći kupiti u dućanima, ali bolje pripaziti, na svašta se naiđe...

Inače, jako lijepa kaciga!  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ima i E certifikat prišiven na vezici,ak zumiraš sliku vidjet ćeš da ispod dot-a piše i ece r 22-05 tak da nema brige,skinut ću tu naljepnicu od iza jer ne služi ničemu,pravi certifikat je unutra di je i na svim drugim kacigama.
Da kaciga stvarno atraktivno izgleda,uživo puno bolje nego na slikama,već je montiran i crni vizir i sad je to to,samo taj njihov rubatone finiš je živo zlo kaj se tiče otisaka prstiju al sam navikao jer sam takav i na Nitru imao do sada.

zrakoplovac:
dobro izgleda, a ova podstava se čini dosta udobnom i izgleda ko na skupljim kacigama (kolko se vidi na slikama)
jedva čekam da vidim uživo  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Isproban šljem u vožnji,unutrašnjost je stvarno udobna,propisno steže kak i treba al ovaj materijal koji je u dodiru sa glavom vrlo ugodno djeluje,baš je mekano i glatko,ni malo ne šmirgla po faci prilikom stavljanja i skidanja kak zna bit kod nekih kaciga,ventilacija odlična,oba vizira imaju anti-fog premaz i to se pokazalo dobrim za sad,kaciga definitivno vrijedi te novce,kakve je kvalitete pokazat će vrijeme,za usporedbu HJC TR1 koju sam nedavno kupio(i vratio nakon dva dana) i koja košta 1300kn bez popusta je kanta naspram ove,lošija je po svim stavkama,pogotovo buka,pri 70kmh unutra buči ko da se vozim 200

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 29 Rujan, 2014, 10:45:14 ---oba vizira imaju anti-fog premaz i to se pokazalo dobrim za sad
--- Kraj citata ---

Uf, ne volim te premaze.... Hoce se ostetit iako ih pazis.
Sve moje kacige ga nemaju i perem vizire s obje strane bez puno paznje i uvijek su ko novi, a kao zastita od magljenja koriste pinlock (kojeg nikad ni ne stavim na tamne vizire, a samo s njima i vozim  ;D ).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju