Općenito > Oprema
KACIGA !!
formoz:
Kod mene je Xpeed xp-509 , predpostavljam nikad culi.
Ja prezadovoljan, 100e placena u njemackoj.
Ako netko zna gdje ima kupiti vizir za nju nek mi javi, volio bih uzed onaj kao ogledalo plavi.
I postoji li sansa da pase od ixs macige vizir, isto je kopcanje
jony b.:
....trebalo je stavit opciju da se može dvije označit, eto ja imam:
nolan n42
i
ixs hx 1000 (samo piano crna)
....zadovoljan s obje.... samo mi je sin pokidao mali tamni vizir na nolanki, pa ako netko ima slučajno za prodat....
Mojpesek:
Imam held za oko 600 kn zuto crno bijela izsarana i nisam bas zadovoljan al sluzi svrsi svakodnevne upotrebe.
Tomi_ZG:
Ja sam danas uzeo Icon Alliance u mat crnoj boji za 1200kn,još je nisam testirao u vožnji jer je vani traljavo tak da će to malo pričekat.
Isprobao sam dosta kaciga do 2000kn i ova me se stvarno dojmila s obzirom na cijenu(zato je i kupljena),nakon hrpe isprobavanja svega i svačega na kraju sam se dvoumio između Nolan N86 i ove al sam uzeo ovu jer mi je bolje pasala na glavu i ugodnije sam se osjećao u njoj.
Kaj mi se sviđa kod ove kacige osim udobnosti je kaj ima D-ring kopču koja doduše nije najpraktičnija al je definitivno najsigurnija metoda vezanja,na nju sam navikao jer je i dosadašnja kaciga imala takvu kopču,onda nema integrirane naočale kaj danas skoro svi proizvođaći trpaju u kacige i one traljave i klimave mehanizme nego se u kompletu uz kacigu sa prozirnim dobije i crni vizir,meni osobno ogroman + jer su mi integrirane očale bezveze,jedini - za sad je malo nespretan locking vizira pomoću metalnog pina na koji će se trebat malo naviknut.
SF2 Freak:
Otvori za vjetar su mi baš špica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju