Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (9/79) > >>

Tomi_ZG:
Znam da treba pazit na premaz,piše u uputstvima od kacige kaj i kak,ja samo iznutra pređem lagano s krpicom za naočale i bok,ne mislim stalno to glancat pa nebi trebalo bit problema,valjda.
Znam da je bilo bisera kaj su to sa spužvom ribali pa se počelo ljuštit,al to su sami krivi.

Corector:
Koja je trenutno best buy kaciga za skuter, intergralna, cijenom do 1300, odnosno kad se rastegnem 1500kn?
Nolan N85?

Po mogucnosti da ima podbradak, zastitu ispred nosa, eventualno pinlock, i da je malo manja velicine skoljke.

Piaggio Power:
IMam Bell kacigu i zasad je se iskazala dobra imam je otkad sam imo prvi motor i nista joj nije znaci kupio sam je polovnu i ja je nosim vec 3-4 godine i samo je malo izgrebana

roc:
Noaln N86, super kaciga, a i u tvom je cjenovnom rangu.
Ima genijalan pinlock koji se uopće ne magli, a kada je vizir spušten osjećaj je praktički kao u autu   ;D

dulic93:
Imam pitanje.zaustavio tatu panduru jos pre, pre jedno 2 meseca i kaze mi da ova kaciga nije testirana

http://www.zlatnitocak.rs/1567-large_default/kaciga-moto-full-race-vb-1.jpg

Slicna ovakoj,samo sto ima nacrtane oci....Ja koliko sam gledao,unutra ima tiketa sa oznakom E-9 ili 10, ne secam se i jos nekim slovima...

Molim ko zna nesto vise, neka se ukljuci ovde,jer koliko ja znam,da je testiran, placena je oko 55 evra

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju