Općenito > Oprema

KACIGA !!

<< < (49/79) > >>

Prebi:
Pa mozda se jednostavno coviku neda nosat kacigu sa sobon.

Ja san svoju vemar kupija osa na posa i tija je stavit u sic i ne more. I evo sa san se nakon misec dana navika je nosat okolo.

petarpan:

--- Citat: petarpan - 17 Studeni, 2017, 15:37:11 ---morat ce se uskoro mijenjati kaciga pa dva filozofska pitanja:
1. usporedba nolana i hjc kao marke (cijena, kvaliteta...) modeli n87 i tr1
2. ima li smisla za skuter (50) uzimati flipicu?

--- Kraj citata ---
1. Definitivno n87 ak ti paše kalup,prelistaj ovu temu unazad par stranica dotaknuo sam se tr1 na više mjesta

2. Jel ti kupuješ kacigu za skuter ili za glavu?
[/quote]

2. kupujem za glavu zato i ne gledam neke ping ponga kacige al ipak da ne zgledam smijsno...ko da uzmes krosericu i vozis batinu.. je ona dobra i sigurna al zgledas smijesno  :icon_biggrin:

ajlavsrku:

--- Citat: Tomi_ZG - 20 Studeni, 2017, 08:16:47 ---Pa općepoznato je da je većini vozača skutera kod kupnje kacige najbitnije da je kaciga jako jeftina,da stane pod sic i da je u bojama skutera,sigurnost vlastite glave im je negdje na 17om mjestu,kad im se jednog dana nedaj bog raspukne glava zbog tog razmišljanja bit će prekasno

--- Kraj citata ---

Nekazem ja isto gledan i sigurno prije vidim grafiku kacige,al prvo pogledan na netu misljenja o kacigi koju sam vidia priko webshopa nekog i ako mi se svidi uzimam,al isto cu dat neznan 100 200 kn vise za isti model da mi nije jednobojna nego sa grafikama,jbg nevolim jednobojnu kacigu.
Novaca nemam da mogu uzet kacigu od 2 3 iljade kuna,al kad trazim nadjem neki model sa dobrim misljenjima prihvatljive mi cjene i vrebam popust il trazim vezu za popust  prodavaca ako ima :P tehnika,snadji se druze :)
Evo nisan stiga danas premjerit Nitro kacigu ispricavam se, sutra to obavim slobodan san sutra,nekome je mozda mjerilo isto da kaciga stane pod sic,moje je da cuva glavu pa makar je nosa sa sobom,inace nosim M al evo ova nitro L mi je za celo taman a obraze i kosti obraza su mi malo uzi pa mi svakako tu ima mrvu lufta,kao da mi je tu L veliko mrvicu al mi je na celu,usima,i prilikom skidanja L taman jer jedva je navucem na glavu a M ja neznan kako bi stavia na glavu uopce sta se toga tice haha,cudan ocito oblik glave imam,i kad kupujem naocale mi je problem taj uzi dio, izmedju ociju i obraza kako bi reka,dobro probaj kacigu ako se odlucis za nitro onda bar po mom iskustvu airoh M mi je stala ko salivena,vemar taman,a nitro L mi je taman uz minimalni luft mi nisu stisnuti moji uski obrazi haha

Tomi_ZG:

--- Citat: petarpan - 20 Studeni, 2017, 22:04:32 ---2. kupujem za glavu zato i ne gledam neke ping ponga kacige al ipak da ne zgledam smijsno...ko da uzmes krosericu i vozis batinu.. je ona dobra i sigurna al zgledas smijesno  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Meni su osobno flip up kacige bezveze,samo dodatna stvar koja se može sjebat

Idi po dućanima i probavaj,to ti je ko kupnja cipela,jedne će ti pasat,a meni će iste stvarat žuljeve

ivano_007:
Zašto većina vas izbjegavaju kacigu s zatamnjenim naocalama, nego uzmu dodatno crni vizir? Al su naocale neprakticne il?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju