Općenito > Oprema
KACIGA !!
Patr1k747:
Da , zato velim , sve kacige 30-40% , opcenito sva oprema i dodaci .
Ima netko iskustva s navedenom kacigom ?
Nitro N2200 ?
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
ajlavsrku:
--- Citat: Patr1k747 - 19 Studeni, 2017, 13:11:02 ---Da , zato velim , sve kacige 30-40% , opcenito sva oprema i dodaci .
Ima netko iskustva s navedenom kacigom ?
Nitro N2200 ?
--- Kraj citata ---
Ja sam nekidan dobia na poklon od zene Nitro N2000 pa ti za nju mogu rec da je udobna na glavi stvarno,naspram vemara kojeg san nosia godinama manje susti pod kacigom,ima pripremu za pin lock,mehanizam vizira je dosta krut kad se dize vizir al nova je jos,pretraziva sam dosta po internetu za nju i taj model koji ti zelis i svi kazu da je dobra za te novce,moja je u pribudica ispala 600 kn na popustu,i narucit cu crni vizir za 190 kn za nju isto sad.
Patr1k747:
--- Citat: ajlavsrku - 19 Studeni, 2017, 17:30:03 ---
Ja sam nekidan dobia na poklon od zene Nitro N2000 pa ti za nju mogu rec da je udobna na glavi stvarno,naspram vemara kojeg san nosia godinama manje susti pod kacigom,ima pripremu za pin lock,mehanizam vizira je dosta krut kad se dize vizir al nova je jos,pretraziva sam dosta po internetu za nju i taj model koji ti zelis i svi kazu da je dobra za te novce,moja je u pribudica ispala 600 kn na popustu,i narucit cu crni vizir za 190 kn za nju isto sad.
--- Kraj citata ---
Koju velicinu imas ? Mi mozes izmjeriti kolko je kaciga visoka ? Da znam da li ce mi stati pod sic , ova sad koju imam mi je previsoka da bi stala pod sic pa trazim neku koja stane .
ajlavsrku:
--- Citat: Patr1k747 - 19 Studeni, 2017, 18:30:06 ---
--- Citat: ajlavsrku - 19 Studeni, 2017, 17:30:03 ---
--- Kraj citata ---
Koju velicinu imas ? Mi mozes izmjeriti kolko je kaciga visoka ? Da znam da li ce mi stati pod sic , ova sad koju imam mi je previsoka da bi stala pod sic pa trazim neku koja stane .
--- Kraj citata ---
Ima san airoh M velicinu,vemar m,a ova nitro mi je L,tek sam je dobia vozim je koji dan nije se jos opustila spuzva unutra al da san uzea M je** mater ko bi je uspia stavit na glavu i sad se mucin sa ovom haha,al stoji na glavi cvrsto ajme,jos ima ispod brade platnenu zastitu kao da nepuse u bradu i mogu rec da nepuse bar gradske voznje ovako do 80 sta san se voza sa njon...mogu ti izmjerit nije problem al tek sutra jer radim nocnu pa kad odspavam,al malo cudno da trazis kacigu da stane pod sic,ipak glavu cuva a ne sic,ja svoju uvik nosim sa sobom il zakacim kopcu pa poklopim sicom ako nesto iden izletit..
Tomi_ZG:
Pa općepoznato je da je većini vozača skutera kod kupnje kacige najbitnije da je kaciga jako jeftina,da stane pod sic i da je u bojama skutera,sigurnost vlastite glave im je negdje na 17om mjestu,kad im se jednog dana nedaj bog raspukne glava zbog tog razmišljanja bit će prekasno
--- Citat: petarpan - 17 Studeni, 2017, 15:37:11 ---morat ce se uskoro mijenjati kaciga pa dva filozofska pitanja:
1. usporedba nolana i hjc kao marke (cijena, kvaliteta...) modeli n87 i tr1
2. ima li smisla za skuter (50) uzimati flipicu?
--- Kraj citata ---
1. Definitivno n87 ak ti paše kalup,prelistaj ovu temu unazad par stranica dotaknuo sam se tr1 na više mjesta
2. Jel ti kupuješ kacigu za skuter ili za glavu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju